Avis pour Schnitzel

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
date score
Herman
Avis du: 24/10/2020
Herman recommande ce restaurant pour: Groupes

Omdat het niet is doorgegaan, Door de coronamaa...

Omdat het niet is doorgegaan, Door de coronamaatregelen is alle horeca dicht!

Jan
Avis du: 16/10/2020
Jan recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Het was niet normaal lekker deze keer. Echt...

Het was niet normaal lekker deze keer. Echt waar fantastisch. Wat een pallet aan smaken. De schijnbaar nonchalance waarmee Geert en zijn kornuiten de verrassende menu an tafel brengen, is geweldig. Alsof het allemaal geen moeite kost. Dat je daarbij een betere playlist uit de 80ies en 90ies door de boxen hoort, vind ik ook lekker meegenomen. Je betaalt hier de helft van op vele andere pretensieuze plekken, maar het is zeker zo lekker. Top!

Guido
Avis du: 15/10/2020
Guido recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Leuk concept, vriendelijke bediening, goede...

Leuk concept, vriendelijke bediening, goede sommelier.

pieter
Avis du: 14/10/2020
pieter recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Leuke sfeer, erg vriendelijke en hartelijke...

Leuke sfeer, erg vriendelijke en hartelijke bediening, leuke gerechten, mooie combinaties. Leuke prijs!

Jaap
Avis du: 12/10/2020
Jaap recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Omdat zo lekker is....

Omdat zo lekker is.

Anne
Avis du: 12/10/2020
Anne recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het was suuuuuper lekker! Echt toffe nieuwe...

Het was suuuuuper lekker! Echt toffe nieuwe dingen gegeten in helemaal nieuwe combinaties. Heel erg leuk.

kristel
Avis du: 10/10/2020
kristel recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Verschillende gerechten met gevarieerd smakenpa...

Verschillende gerechten met gevarieerd smakenpalet, heerlijke Chardonnay wijn!

Sabine
Avis du: 10/10/2020
Sabine recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Een Schnitzel-avond is altijd een beetje feest....

Een Schnitzel-avond is altijd een beetje feest. Dit keer kregen we een vast menu geserveerd. Een soepje vooraf, een snoepertje om af te sluiten en tussendoor 5 gangen. Wat we kregen waren wel 50 verschillende smaken. Bordjes en kommetjes met liefde gemaakt, dat zie je en dat proef je. Een ongedwongen sfeer, gezellig interieur, heel vriendelijke bediening en een top-chef... Het was weer heerlijk schnitzelen!

Kristel
Avis du: 09/10/2020
Kristel recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Wij zijn aangenaam verrast want waren een beetj...

Wij zijn aangenaam verrast want waren een beetje misleid door de naam van het restaurant. Het is een aanrader van formaat!

Immanuel
Avis du: 09/10/2020
Immanuel recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het eten was fantastisch, heel lekkere combinat...

Het eten was fantastisch, heel lekkere combinaties en verfijnde smaken. De bediening was heel goed

date score