Avis pour Balto's

11 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.4
11 avis
date score
Brigitte O.
Avis du  01/01/2017
Brigitte O. recommande ce restaurant pour:

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten...

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten was ook warm top . Minpuntje wij zaten op het afgesloten terras wel frisjes misschien enkele vuurtjes bij hangen maar voor herhaling vatbaar.

SandraVerbruggen
Avis du  01/11/2016

Snelle bediening, aangenaam kader met zicht...

Snelle bediening, aangenaam kader met zicht op de Grote Markt. Lekker eten.

astridde wit
Avis du  23/10/2016

prima voor een eenvoudige lunch, mooie ligging...

prima voor een eenvoudige lunch, mooie ligging op de grote markt, vriendelijke bediening

IrisO'Connell0479786907
Avis du  15/10/2016

Goeie eten lekker wijn vriendelijk personeel....

Goeie eten lekker wijn vriendelijk personeel.

ErikReyntjens
Avis du  09/10/2016

Het was gezellig in een aangenaam kader...

Het was gezellig in een aangenaam kader

ThomasDe Laet
Avis du  26/09/2016

Lekker gegeten voor een goede prijs-kwaliteitsv...

Lekker gegeten voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding

Peggy V.
Avis du  20/06/2016

Lekker gegeten en vriendelijke service . We...

Lekker gegeten en vriendelijke service . We waren met een groep van 8 personen en iedereen vond het lekker .

PhilineVercaigne
Avis du  31/05/2016

Het eten was niet genoeg gekruid en smaakte...

Het eten was niet genoeg gekruid en smaakte daardoor redelijk flauw. We hadden gereserveerd met een flairbon. Gelukkig dat we zelf de menu bijhadden waaruit we konden kiezen, want de bediening gaf ons de kaart zonder uitleg.

placeholder
AlexanderVandenberghe
Avis du  08/11/2015
Alexander recommande ce restaurant pour:

Goed maar niet gezellig

Het eten was qua kwaliteit wel goed maar de sfeer liet toch een klein beetje te wensen over naar onze mening en is dus misschien niet ideaal voor koppels.

date score