Lekker eten, goede bediening, geen enkele steek...
Lekker eten, goede bediening, geen enkele steek laten vallen. Toprestaurant! Gaan we zeker aanraden.
Heel vriendelijke bediening. Wij opteerden voor de 5-gangenmenu met aangepaste wijnen. Het was genieten van begin tot einde. Elke amuse, elk gerecht was een kunstwerk. De smaken waren fantastisch! Het was een unieke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar, maar eerder voor een heel speciale gelegenheid, rekening houdend met het prijskaartje. Inclusief aperitief moet je toch rekenen op minimum 330 euro voor 2 personen wanneer je kiest voor de 5-gangenmenu.
alles was dik in orde, zowel bediening als het eten.
Een smaaksensatie prachtig gepresenteerd met perfect passende wijnen. Aangename professionele bediening. Voor herhaling zeker vatbaar.
Heel heel lekker! Zeer verfijnde keuken. Ook de aangepaste veggie menu was superlekker. Een aanrader.
goed onthaal en lekkere bereidingen. De muziek is geen aangename achtergrond muziek maar eerder een irritant en storend geluid, vooral als je net onder zo'n plafondspeaker zit. Voor het eten kom ik terug. Voor het geluid blijf ik weg
Verfijnde zeer lekkere gerechtjes, met tevens een heel mooie presentatie. Uitgezochte en passende wijnen . TOP. We komen steeds weer terug.
Lekker eten, fijne smaken, vriendelijk onthaal en bediening in een gezellige omgeving