Avis pour Nyde

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
date score
Theo
Avis du: 03/08/2020
Theo recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

alles tip top!...

alles tip top!

Dominique
Avis du: 31/07/2020
Dominique recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

We zaten gezellig buiten. De corona maatregelen...

We zaten gezellig buiten. De corona maatregelen werden gerespecteerd. Het eten was bijzonder lekker en zeer mooi gepresenteerd op uniek serviesgoed. De kok(s) kwam aan tafel en de bediening was zeer vlot en vriendelijk met een zeer goede kennis van de wijnen.

Jos
Avis du: 31/07/2020
Jos recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Het was weer verrassend goed....

Het was weer verrassend goed.

Joeri
Avis du: 29/07/2020
Joeri recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Genoten van 4 gangen diner. Vernieuwde gerechte...

Genoten van 4 gangen diner. Vernieuwde gerechten met niet alle daagse combinaties. Kreeft met aardbei bvb Aangepaste wijn kon je opteren voor Aardbei wijn uit de streek. Verrassend maar wel lekker. Goede prijs kwaliteit voor die gastronomisch restaurant. Zeer vriendelijke service. Qua locatie zou je niet meteen vermoeden aan de buitenzijde, dat er achter de gevel een prachtig pand schuilgaat met dito terras. Aanrader als je in de streek bent !

Janos
Avis du: 29/07/2020
Janos recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Goede bediening, veel uitleg over wijnen en...

Goede bediening, veel uitleg over wijnen en zeer lekkere gerechten. De prijzen zijn er dan ook naar.

Bofresh
Avis du: 13/07/2020
Bofresh recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

lekker eten, vlotte bediening, echt een aanrade...

lekker eten, vlotte bediening, echt een aanrader

Philippe
Avis du: 09/07/2020
Philippe recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekker menu, goede bediening En aangenaam kader...

Lekker menu, goede bediening En aangenaam kader met goede muziek

Stef
Avis du: 25/06/2020
Stef recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

5 gangen menu was top !!!! Het buitenterras...

5 gangen menu was top !!!! Het buitenterras is heel mooi vernieuwd, gezellig.

Maikel
Avis du: 22/06/2020
Maikel recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Super lekker gegeten, vriendelijke bediening....

Super lekker gegeten, vriendelijke bediening. Kortom een heel leuke, gezellige en vooral lekkere avond gehad! Wij komen zeker nog terug!

Anna
Avis du: 18/06/2020
Anna recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekker eten. Goede bediening....

Lekker eten. Goede bediening.

date score