Avis pour Het Boske

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
date score
Stefan
Avis du: 14/03/2020
Stefan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was lekker en goed verzorgt....

Het eten was lekker en goed verzorgt.

Patrick
Avis du: 02/03/2020
Patrick recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het was gezellig, snelle bediening. Het eten...

Het was gezellig, snelle bediening. Het eten was zeer lekker en zeker genoeg. Voor herhaling vatbaar!

La Mela
Avis du: 19/01/2020
La Mela recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Bezel log en lekker...

Bezel log en lekker

Koen
Avis du: 21/12/2019
Koen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer lekker eten! Gezellige omgeving van en...

Zeer lekker eten! Gezellige omgeving van en leuke bediening !

Ann
Avis du: 26/10/2019
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekke eten !! Vriendelijke service. Altijd...

Lekke eten !! Vriendelijke service. Altijd gezellig ingericht. Je voelt je er altijd welkom!!

Lien
Avis du: 17/10/2019
Lien recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De paella was heerlijk! De overschot kregen...

De paella was heerlijk! De overschot kregen we zelfs mee naar huis dus kunnen we er 2 dagen van genieten.

k
Avis du: 08/08/2019
k recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Lekkere pizza s gegeten ook leuk voor de kinder...

Lekkere pizza s gegeten ook leuk voor de kinderen pizza in de vorm van konijntje en springkasteel speeltuin doen we nog eens

Vandermassen
Avis du: 04/08/2019
Vandermassen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer lekkere keuken. En zeer vriendelijke bedie...

Zeer lekkere keuken. En zeer vriendelijke bediening.

Annemie
Avis du: 30/07/2019
Annemie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Alles was heel lekker en op verzoek van mijn...

Alles was heel lekker en op verzoek van mijn man aan de dame die opdiende kreeg ik nog een leuk verjaardag dessertje aangeboden. Vriendelijk personeel en fijne bediening! Iedereen voelt zich hier thuis!

Marc
Avis du: 26/07/2019
Marc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke ontvangst en een plezante en snell...

Vriendelijke ontvangst en een plezante en snelle bediening. Ondanks de warmte ( warmste dag sinds de metingen) was het er aangenaam zitten op het buiten terras. De pizza's en spaghetti's waren naar ieders smaak.

date score