Avis pour Het Boske

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Brecht
Avis du: 28/06/2019
Brecht recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Heel lekker eten en een goede bediening. Ondan...

Heel lekker eten en een goede bediening. Ondanks ik een verkeerde dag gereserveerd had zijn we prima onthaald

jos
Avis du: 24/05/2019
jos recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Settig OK, food OK+...

Settig OK, food OK+

Bert
Avis du: 13/05/2019
Bert recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Altijd lekker, zowel de klassiekers op de kaart...

Altijd lekker, zowel de klassiekers op de kaart (ossobucco en tris di pasta zijn aanraders) als de suggesties.

Johan
Avis du: 06/05/2019
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Heel vriendelijk ontvangen en super lekker...

Heel vriendelijk ontvangen en super lekker gegeten!!!

Guy
Avis du: 06/05/2019

Gezellige plek met vriendelijke bediening en...

Gezellige plek met vriendelijke bediening en een beperkte, maar uitstekende kaart Italiaanse specialiteiten

Stef
Avis du: 04/05/2019
Stef recommande ce restaurant pour: Couples

Veel te kleine portie, kwaliteit prijs te duur,...

Veel te kleine portie, kwaliteit prijs te duur, stonk naar sigaretten

Wendy
Avis du: 25/04/2019
Wendy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijk personeel. Lekker gegeten....

Vriendelijk personeel. Lekker gegeten.

Peggy
Avis du: 10/03/2019
Peggy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles super vlot verlopen en gekregen wat gevra...

Alles super vlot verlopen en gekregen wat gevraagd werd. Super bediening !!!

Kirsten H.
Avis du: 03/03/2019
Kirsten H. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Eten was wel lekker maar personeel nogal onvrie...

Eten was wel lekker maar personeel nogal onvriendelijk. Ik kreeg ook geen glas toen ik een cola bestelde. Ben wel redelijk teleurgesteld.

Veerle P.
Avis du: 18/02/2019
Veerle P. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, fijne bediening, alles wat je...

Lekker eten, fijne bediening, alles wat je nodig hebt bij een restaurant bezoek.

date score