Avis pour Het Boske

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
La Mela
Avis du: 19/01/2020
La Mela recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Bezel log en lekker...

Bezel log en lekker

Koen
Avis du: 21/12/2019
Koen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer lekker eten! Gezellige omgeving van en...

Zeer lekker eten! Gezellige omgeving van en leuke bediening !

Ann
Avis du: 26/10/2019
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekke eten !! Vriendelijke service. Altijd...

Lekke eten !! Vriendelijke service. Altijd gezellig ingericht. Je voelt je er altijd welkom!!

Lien
Avis du: 17/10/2019
Lien recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De paella was heerlijk! De overschot kregen...

De paella was heerlijk! De overschot kregen we zelfs mee naar huis dus kunnen we er 2 dagen van genieten.

k
Avis du: 08/08/2019
k recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Lekkere pizza s gegeten ook leuk voor de kinder...

Lekkere pizza s gegeten ook leuk voor de kinderen pizza in de vorm van konijntje en springkasteel speeltuin doen we nog eens

Vandermassen
Avis du: 04/08/2019
Vandermassen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer lekkere keuken. En zeer vriendelijke bedie...

Zeer lekkere keuken. En zeer vriendelijke bediening.

Annemie
Avis du: 30/07/2019
Annemie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Alles was heel lekker en op verzoek van mijn...

Alles was heel lekker en op verzoek van mijn man aan de dame die opdiende kreeg ik nog een leuk verjaardag dessertje aangeboden. Vriendelijk personeel en fijne bediening! Iedereen voelt zich hier thuis!

Marc
Avis du: 26/07/2019
Marc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke ontvangst en een plezante en snell...

Vriendelijke ontvangst en een plezante en snelle bediening. Ondanks de warmte ( warmste dag sinds de metingen) was het er aangenaam zitten op het buiten terras. De pizza's en spaghetti's waren naar ieders smaak.

Thomas
Avis du: 22/07/2019
Thomas recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het eten was zoals altijd zeer lekker! Er waren...

Het eten was zoals altijd zeer lekker! Er waren geen bruschettas meer maar er werd ons een kleine pizza margherita met rucola aangeboden als alternatief en die had ons wel gesmaakt! We hebben ook nog iets van het huis mogen drinken omdat er geen brood/bruschettas meer waren :-) Enige minpuntje was dat mn vriendin wel even op haar koffie verkeerd heeft moete wachten maar daardoor heb ik nog een 2de limoncello van het huis gekregen :-p

Brecht
Avis du: 28/06/2019
Brecht recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Heel lekker eten en een goede bediening. Ondan...

Heel lekker eten en een goede bediening. Ondanks ik een verkeerde dag gereserveerd had zijn we prima onthaald

date score