Avis pour Het Moment

817 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.5
817 avis
date score
Johan V.Vanderghote
Johan V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  09/07/2017

Heel lekker eten. Snelle en uitermate vriendeli...

Heel lekker eten. Snelle en uitermate vriendelijke bediening.

Johan V.Vanderghote
Johan V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  09/07/2017

Heel lekker eten. Snelle en uitermate vriendeli...

Heel lekker eten. Snelle en uitermate vriendelijke bediening.

WillyDe Grave
Willy recommande ce restaurant pour:
Avis du  07/07/2017

Bovenop een lekker,zonnig weertje!...

Bovenop een lekker,zonnig weertje!

patrickbrocken
patrick recommande ce restaurant pour:
Avis du  03/07/2017

omdat we altijd vriendelijk ontvangen worden! z...

omdat we altijd vriendelijk ontvangen worden! zeer vriendelijke bediening!

Bruno V.Verstockt
Bruno V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  01/07/2017

Mijn dochter besteld een cola-zero om te starte...

Mijn dochter besteld een cola-zero om te starten en kreeg een gewone cola, omdat we in conversatie waren hadden we dit niet direct door en had ze er reeds van gedronken vooraleer we het merkten... oké dat kan ik nog door de vingers zien omdat de garçon het misschien verkeerd verstaan heeft...Nadien echter: de tournedos van mijn partner was té kleine portie, peperroomsaus was in eerste instantie slecht, echt slecht dus, volgens mij was deze over datum. Ik vraag mij af of de chef proeft aan hetgeen hij/zij de gasten voorschotelt...?! Weliswaar kreeg mijn partner een 'vers bereid' potje peperroomsaus aangeboden, maar uiteraard was de steak reeds opgegeten. Deze saus was idd beter, proefde niet meer over datum, maar was toch niet bereid zoals peperrroomsaus hoort te smaken, ik proefde vooral de aanwezigheid van een sherry of een wijn en niet van peper, ondanks de talrijk aanwezige peperbolletjes. Nadat het dessert besteld was, kreeg mijn partner te horen dat de ijscoupe advocaat niet bereid kon worden vanwege 'geen advocaat in huis'...! Dat is voor een restaurant 'not done' m.i. Géén advocaat! Kom nou! Ik geef wél toe dat ons aperitief, de kir, gemixt was zoals het hoort, zéér goed van smaak. De frieten waren eveneens zeer goed, net zoals de scampi's en de vol-au -vent, hoewel deze laatste warmer had mogen zijn. Het was op het randje, neigde naar lauw zelfs. De merlot was van een goede kwaliteit en de dessertwijn was voortreffelijk. De ijscoupes vielen uiteindelijk wel in de smaak en de latté was goed maar had heter gemogen.

Fie G.Grisar
Fie G. recommande ce restaurant pour:
Avis du  01/07/2017

Ik had gereserveerd voor een ontbijt voor 2...

Ik had gereserveerd voor een ontbijt voor 2 personen. We hebben 45min moeten wachten op ons ontbijt waardoor onze koffie koud was. De ober was absoluut niet vriendelijk, ook geen excuses voor het wachten! Op jullie website staat dat het ontbijt geserveerd wordt met vers fruitsap, dan vind ik het onaanvaardbaar dat ik fruitsap uit een fles krijg! Toen ik het op voorhand aan de ober vroeg vond hij het normaal en ging er verder niet op in. We kregen dan ook het fruitsap uit een fles voorgeschooteld en hebben de volle glazen laten staan. Ik Teleurstellend....

Roger V.Verschoren
Roger V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  30/06/2017

45mln moeten wachten V d tafel was gedekt,...

45mln moeten wachten V d tafel was gedekt, garson heel verstrooid,mini porties,toiletruimte vuil en heel onverzorgd.

Herman F.Fleurbay
Herman F. recommande ce restaurant pour:
Avis du  23/06/2017

Het eten was lekker, de wachttijden correct....

Het eten was lekker, de wachttijden correct. Vriendelijke bediening.

JanaBroeckhoven
Jana recommande ce restaurant pour:
Avis du  26/05/2017

Te lange wachttijden voor een ontbijt. ( 40...

Te lange wachttijden voor een ontbijt. ( 40 min wachten op het drinken)

PatrickDeleu
Patrick recommande ce restaurant pour:
Avis du  25/05/2017

positief: eten erg lekker bediening heel vrien...

positief: eten erg lekker bediening heel vriendelijk, behulpzaam, correct negatief: lang wachten op dessert, (meer dan 30 min en zelf moeten vragen, vergeten?

date score