Avis pour Het Moment

809 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.5
809 avis
date score
Jana B.Broeckhoven
Avis du  26/05/2017
Jana B. recommande ce restaurant pour:

Te lange wachttijden voor een ontbijt. ( 40...

Te lange wachttijden voor een ontbijt. ( 40 min wachten op het drinken)

PatrickDeleu
Avis du  25/05/2017
Patrick recommande ce restaurant pour:

positief: eten erg lekker bediening heel vrien...

positief: eten erg lekker bediening heel vriendelijk, behulpzaam, correct negatief: lang wachten op dessert, (meer dan 30 min en zelf moeten vragen, vergeten?

CARRIEMATIJAS
Avis du  16/05/2017
CARRIE recommande ce restaurant pour:

Het is een mooie zaak maar zeker aan opfrissin...

Het is een mooie zaak maar zeker aan opfrissing toe. vriendelijke bediening. Het eten was lekker maar hoofdgerecht was wel een super kleine portie ,ik ben een zeer kleine eter maar zelfs ik had nog een honger gevoel. Was met een groupon bon maar dat zou niet mogen geven aan de hoeveelheid....is tenslotte een kennismaking met de zaak waar je mogelijke klanten mee wint of verliest.

MoniqueCautereels
Avis du  15/05/2017
Monique recommande ce restaurant pour:

Wij komen heel veel in het moment (wij wonen...

Wij komen heel veel in het moment (wij wonen op enkele stappen ervan daar). De bediening op het terras was heel goed en vriendelijk maar in het restaurant was het heel commercieel en afstandelijk. Er waren veel mensen die hetzelfde menu gekozen hadden en wij hebben allen héél lang op ons hoofdgerecht moeten wachten en daarna kom het niet snel genoeg gaan. Als je zo lang moet wachten ziet ge zo wat rond en zag ik vingere dik stof liggen op een camera die in de hoek hing, bepaalde toestellentje die van de muur hingen een grondige opfris beurt is hier wel nodig. Wij ginggen zien om op 1 juni met een groep te gaan eten maar dat zal daar niet doorgaan, Dat het vrijdag niet zo aangenaam was wil niet zeggen dat we er niet meer komen, om het aan te bevelen aan andere daar zou ik wel voorzichtig met zijn.

TomSimons
Avis du  15/05/2017
Tom recommande ce restaurant pour:

Voor jarige zou er iets gedaan worden...heb...

Voor jarige zou er iets gedaan worden...heb dit bij reservatie en ter plaatse duidelijk vernoemd, niets gebeurt : is spijtig, dan moet je dit niet aanbieden! Vraag om room in gerecht te vermijden/vervangen : weggelaten maar niet vervangen...minder smakelijk, is kleine moeite. Gebroken glas op tafel hebben we zelf opgeruimd, m.a.g. mezelf gesneden... "sorry, geen pleister..."???, wat als personeel wondje heeft ? Jonge garçons : meeste waren goed, iedereen moet kans krijgen om te leren maar 1 jongen liet meer vallen dan hij aan rafel bracht. Het systeem om borden en bestek weg te voeren per karretje was erg lawaaierig !

GreetBos
Avis du  15/05/2017
Greet recommande ce restaurant pour:

Zeer tevreden...........

Zeer tevreden........

IngaMeeus
Avis du  14/05/2017
Inga recommande ce restaurant pour:

Het was een geslaagde avond en hebben lekker...

Het was een geslaagde avond en hebben lekker gegeten.

GiseleHuysmans
Avis du  14/05/2017
Gisele recommande ce restaurant pour:

het eten was lekker en de bediening was vlot...

het eten was lekker en de bediening was vlot

ChrisCeulaers
Avis du  14/05/2017
Chris recommande ce restaurant pour:

Daar we nog twee vouchers hadden die dringend...

Daar we nog twee vouchers hadden die dringend moesten verzilverd worden, zijn we 2 weken na elkaar uit eten geweest. We moeten wel zeggen dat het vorige week beter was. Vooral het hoofdgerecht was nu minder, zowel van smaak als van hoeveelheid. Service liep ook minder vlot.

Monique M.
Avis du  14/05/2017
Monique M. recommande ce restaurant pour:

Bent tevreden over het eten... Maar er was...

Bent tevreden over het eten... Maar er was gereserveerd aan het raam...toch hadden we geen plaats ! We werden even in een hoekje geduwd...en in het ongewisse gelaten,daar zaten we dan ! Nadien door een andere garçon ...toch een plaats gekregen aan het raam .

date score