Avis
Restaurant 't Brigandje
We hadden gereserveerd om 19u45. We zijn misschien een paar minuten la...
We hadden gereserveerd om 19u45. We zijn misschien een paar minuten later toegekomen. Wij hebben enorm lang moeten wachten. Ten eerste op onze aperitief. Iets na 21 u kregen we dan onze ribben. Voor mij waren die gelukkig ok, bij de breedste stukken wel wat rood. Maar bij mijn moeder was het een ramp! Zij was helaas begonnen met de smalste kant en het laatste brede stuk was niet te eten. Ik heb hen erop aangesproken. Het bleek dus het kraakbeen te zijn, maar het was rauw en met moeite vlees aan. Ok, daar kan men moeilijk iets aan doen, maar je betaalt er wel 27 euro voor! Ze gingen kijken om ze iets konden doen. Voorstel was al om het opnieuw op de grill te leggen... Uiteindelijk kregen we een koffie van het huis. Ik had een cappuccino gevraagd. Maar ik denk dat die er al even zal gestaan hebben, want de slagroom was al goed gezakt en heb er niet echt van kunnen eten. Toppunt ook, ze hadden de lepeltjes vergeten. Bij het eten heb ik ook zelf gevraagd naar drank. Mijn cola kwam, maar ze hadden de roséwijn van mijn moeder vergeten. Hebben er ook opnieuw zelf moeten achter vragen. Het was echt jaren geleden dat ik hier nog was geweest, maar vrees dat het niet echt voor herhaling vatbaar is. Ik vrees echt dat kwantiteit voor kwaliteit gaat. Op die manier gaat de kwaliteit echt verloren, ze verzuipen in het werk en kunnen het gewoon niet bolwerken. Spijtig, maar zo voelt het echt aan. Hoe meer volk, hoe meer poen en de mensen moeten dan maar gewoon geduld hebben, veel geduld! Want ook op die koffies hebben we vrij lang mogen wachten...
We hadden gereserveerd om 19u45. We zijn misschien een paar minuten la...
We hadden gereserveerd om 19u45. We zijn misschien een paar minuten later toegekomen. Wij hebben enorm lang moeten wachten. Ten eerste op onze aperitief. Iets na 21 u kregen we dan onze ribben. Voor mij waren die gelukkig ok, bij de breedste stukken wel wat rood. Maar bij mijn moeder was het een ramp! Zij was helaas begonnen met de smalste kant en het laatste brede stuk was niet te eten. Ik heb hen erop aangesproken. Het bleek dus het kraakbeen te zijn, maar het was rauw en met moeite vlees aan. Ok, daar kan men moeilijk iets aan doen, maar je betaalt er wel 27 euro voor! Ze gingen kijken om ze iets konden doen. Voorstel was al om het opnieuw op de grill te leggen... Uiteindelijk kregen we een koffie van het huis. Ik had een cappuccino gevraagd. Maar ik denk dat die er al even zal gestaan hebben, want de slagroom was al goed gezakt en heb er niet echt van kunnen eten. Toppunt ook, ze hadden de lepeltjes vergeten. Bij het eten heb ik ook zelf gevraagd naar drank. Mijn cola kwam, maar ze hadden de roséwijn van mijn moeder vergeten. Hebben er ook opnieuw zelf moeten achter vragen. Het was echt jaren geleden dat ik hier nog was geweest, maar vrees dat het niet echt voor herhaling vatbaar is. Ik vrees echt dat kwantiteit voor kwaliteit gaat. Op die manier gaat de kwaliteit echt verloren, ze verzuipen in het werk en kunnen het gewoon niet bolwerken. Spijtig, maar zo voelt het echt aan. Hoe meer volk, hoe meer poen en de mensen moeten dan maar gewoon geduld hebben, veel geduld! Want ook op die koffies hebben we vrij lang mogen wachten...