Avis

Restaurant Het Pomphuis

Siberiastraat Z/N (voormalig droogdok 7) 2030 ANVERS
placeholder Simon Scherpenberg Antwerpen, Belgium
SimonScherpenberg
Avis du  24/05/2014 10:56

Onwaarschijnlijke belevenis

Als je gaat eten in het prachtige Pomphuis kom je nooit bedrogen uit. De nieuwe kaart sprak ons wel aan, een reservatie was dus snel gemaakt. Aperitieven op het vernieuwde terras met zicht op het water bracht ons al in de juiste stemming. Zoals dikwijls voorvalt waren alle tafels bezet, maar dat was van geen enkele invloed op de vlotte bediening. Zowel het keukenpersoneel als de serveerders beschikken volgens mij over een goede fysieke conditie om dit tempo aan te kunnen. Wat je ook kiest uit de kaart, het is allemaal topkwaliteit. De keuze van de witte en rode wijn lieten we over aan de manager van dienst, want die man weet perfect welke wijn je bij de gerechten moet drinken. Alle gerechten kwamen mooi op tijd, niet te snel na elkaar, nooit te lang wachten. Zij die denken dat rolmops en opgerold visje is met een stokje erdoor en wat ajuin erbij moet zeker eens naar het Pomphuis gaan, want wat ze daar op je bord toveren is onvoorstelbaar. We hebben ervan genoten en kijken al uit naar ons volgend bezoek. Simon

placeholder
Simon Scherpenberg
3 Favoris
9 Avis
Avis du  24/05/2014 10:56

Onwaarschijnlijke belevenis

Als je gaat eten in het prachtige Pomphuis kom je nooit bedrogen uit. De nieuwe kaart sprak ons wel aan, een reservatie was dus snel gemaakt. Aperitieven op het vernieuwde terras met zicht op het water bracht ons al in de juiste stemming. Zoals dikwijls voorvalt waren alle tafels bezet, maar dat was van geen enkele invloed op de vlotte bediening. Zowel het keukenpersoneel als de serveerders beschikken volgens mij over een goede fysieke conditie om dit tempo aan te kunnen. Wat je ook kiest uit de kaart, het is allemaal topkwaliteit. De keuze van de witte en rode wijn lieten we over aan de manager van dienst, want die man weet perfect welke wijn je bij de gerechten moet drinken. Alle gerechten kwamen mooi op tijd, niet te snel na elkaar, nooit te lang wachten. Zij die denken dat rolmops en opgerold visje is met een stokje erdoor en wat ajuin erbij moet zeker eens naar het Pomphuis gaan, want wat ze daar op je bord toveren is onvoorstelbaar. We hebben ervan genoten en kijken al uit naar ons volgend bezoek. Simon

Restaurant Nuance

Kiliaanstraat 8 2570 DUFFEL
placeholder Simon Scherpenberg Antwerpen, Belgium
SimonScherpenberg
Avis du  31/03/2013 23:54

Gewoon top!

Dit restaurant tart alle verbeelding. We kwamen hier 2 verjaardagen vieren en namen de menu Smaaknuances, wijn inbegrepen. Vriendelijk personeel, perfecte bediening, een top sommelier die zeer goed weet waarover hij spreekt en elk bord is een kunstwerk op zich. Het personeel is op elkaar ingewerkt en de vrouw des huizes, Sofie, vindt zich helemaal niet te mooi om de handen uit de mouwen te steken. Er was geen enkele tafel meer beschikbaar en dat spreekt voor zich. Dit is ons tweede bezoek en terugkomen doen we zeker. Bedankt Thierry en Sofie voor deze onvergetelijke avond. Simon, Mireille, Wim en Tania

placeholder
Simon Scherpenberg
3 Favoris
9 Avis
Avis du  31/03/2013 23:54

Gewoon top!

Dit restaurant tart alle verbeelding. We kwamen hier 2 verjaardagen vieren en namen de menu Smaaknuances, wijn inbegrepen. Vriendelijk personeel, perfecte bediening, een top sommelier die zeer goed weet waarover hij spreekt en elk bord is een kunstwerk op zich. Het personeel is op elkaar ingewerkt en de vrouw des huizes, Sofie, vindt zich helemaal niet te mooi om de handen uit de mouwen te steken. Er was geen enkele tafel meer beschikbaar en dat spreekt voor zich. Dit is ons tweede bezoek en terugkomen doen we zeker. Bedankt Thierry en Sofie voor deze onvergetelijke avond. Simon, Mireille, Wim en Tania

Restaurant Nuance

Kiliaanstraat 8 2570 DUFFEL
placeholder Simon Scherpenberg Antwerpen, Belgium
SimonScherpenberg
Avis du  07/03/2012 13:55

Dit was absoluut een topavond bij misschien wel het meest sympathieke ...

Dit was absoluut een topavond bij misschien wel het meest sympathieke en ook bescheiden koppel uit de horeca. Het 6 gangenmenu met alles er op en er aan liet zien over welke mogelijkheden dit jeugdig talent beschikt. We hadden Thierry Theys al bezig gezien op Njam, maar dit overtrof onze stoutste verwachtingen. Een topkoppel, omringt door personeel die de regels van de kunst kennen om hun cliënteel goed te verzorgen en een sommelier die bewees over een uitzonderlijke wijnkennis te beschikken. Hier zijn bijna geen woorden voor. Simon

placeholder
Simon Scherpenberg
3 Favoris
9 Avis
Avis du  07/03/2012 13:55

Dit was absoluut een topavond bij misschien wel het meest sympathieke ...

Dit was absoluut een topavond bij misschien wel het meest sympathieke en ook bescheiden koppel uit de horeca. Het 6 gangenmenu met alles er op en er aan liet zien over welke mogelijkheden dit jeugdig talent beschikt. We hadden Thierry Theys al bezig gezien op Njam, maar dit overtrof onze stoutste verwachtingen. Een topkoppel, omringt door personeel die de regels van de kunst kennen om hun cliënteel goed te verzorgen en een sommelier die bewees over een uitzonderlijke wijnkennis te beschikken. Hier zijn bijna geen woorden voor. Simon

Restaurant Het Pomphuis

Siberiastraat Z/N (voormalig droogdok 7) 2030 ANVERS
placeholder Simon Scherpenberg Antwerpen, Belgium
SimonScherpenberg
Avis du  19/02/2010 20:29

Eens te meer was ons bezoek aan het Pomphuis de moeite waard. Er ston...

Eens te meer was ons bezoek aan het Pomphuis de moeite waard. Er stond slechts 1 menu op de kaart, want het was Sint Valentijn. Het eten was perfect, met dank aan de sommelier voor zijn wijnkeuze. De service was af en de onderbreking tussen de gerechten was goed getimed. Ik kijk al uit naar ons volgend etentje in dit toprestaurant. Simon

placeholder
Simon Scherpenberg
3 Favoris
9 Avis
Avis du  19/02/2010 20:29

Eens te meer was ons bezoek aan het Pomphuis de moeite waard. Er ston...

Eens te meer was ons bezoek aan het Pomphuis de moeite waard. Er stond slechts 1 menu op de kaart, want het was Sint Valentijn. Het eten was perfect, met dank aan de sommelier voor zijn wijnkeuze. De service was af en de onderbreking tussen de gerechten was goed getimed. Ik kijk al uit naar ons volgend etentje in dit toprestaurant. Simon

Restaurant Peruaans Restaurant El Sabor Andino

Ankerrui 54 2000 ANVERS-CENTRE
placeholder Simon Scherpenberg Antwerpen, Belgium
SimonScherpenberg
Avis du  13/09/2009 17:26

Zij die willen proeven van de Peruaanse keuken moeten hier zeker eens ...

Zij die willen proeven van de Peruaanse keuken moeten hier zeker eens langskomen. Het zijn allemaal streekgerechten en niet alles is pikant. Je kunt er zelfs zeeëgel eten, een gerecht waar je voor, of tegen bent. Ik was er een grote voorstander van. Het aperitief (Pisco sour) is zeker een aanrader. Goede sfeer, vlotte bediening. De (betaalbare) wijn hebben we laten kiezen door de patron zelf en daar hebben we zeker niets verkeerd mee gedaan. We komen zeker terug, want er is nog veel dat we moeten uitproberen. Simon

placeholder
Simon Scherpenberg
3 Favoris
9 Avis
Avis du  13/09/2009 17:26

Zij die willen proeven van de Peruaanse keuken moeten hier zeker eens ...

Zij die willen proeven van de Peruaanse keuken moeten hier zeker eens langskomen. Het zijn allemaal streekgerechten en niet alles is pikant. Je kunt er zelfs zeeëgel eten, een gerecht waar je voor, of tegen bent. Ik was er een grote voorstander van. Het aperitief (Pisco sour) is zeker een aanrader. Goede sfeer, vlotte bediening. De (betaalbare) wijn hebben we laten kiezen door de patron zelf en daar hebben we zeker niets verkeerd mee gedaan. We komen zeker terug, want er is nog veel dat we moeten uitproberen. Simon

Restaurant Pastamore ...

Draakstraat 12 2018 ANVERS
placeholder Simon Scherpenberg Antwerpen, Belgium
SimonScherpenberg
Avis du  09/05/2009 21:43

Het moet niet altijd duur zijn om lekker te eten. Groot is het restau...

Het moet niet altijd duur zijn om lekker te eten. Groot is het restaurant niet, maar dat hoeft niet altijd. De Ossobuco was perfect evenals de pizza's. Goede en zeker geen dure wijn en de bediening was gewoon om van te dromen. De jongen die ons bediende leefde echt voor zijn vak, doet alles met de glimlach en was zeer verzorgd, wat toch ook wel belangrijk is. Terugkomen doen we zeker. Simon

placeholder
Simon Scherpenberg
3 Favoris
9 Avis
Avis du  09/05/2009 21:43

Het moet niet altijd duur zijn om lekker te eten. Groot is het restau...

Het moet niet altijd duur zijn om lekker te eten. Groot is het restaurant niet, maar dat hoeft niet altijd. De Ossobuco was perfect evenals de pizza's. Goede en zeker geen dure wijn en de bediening was gewoon om van te dromen. De jongen die ons bediende leefde echt voor zijn vak, doet alles met de glimlach en was zeer verzorgd, wat toch ook wel belangrijk is. Terugkomen doen we zeker. Simon

Restaurant Het Pomphuis

Siberiastraat Z/N (voormalig droogdok 7) 2030 ANVERS
placeholder Simon Scherpenberg Antwerpen, Belgium
SimonScherpenberg
Avis du  10/04/2008 10:30

Men kan moeilijk punten aftrekken als er geen minpunten zijn. Het Po...

Men kan moeilijk punten aftrekken als er geen minpunten zijn. Het Pomphuis kwam op de proppen met een nieuwe menukaart en die mocht zeker gezien worden. Wat men met een simpel sardientje allemaal kan doen om het eetfestijn in gang te zetten, dat overtreft alle verbeelding. Tussendoor een sorbet van groene thee en citroen en als hoofdgerecht snoekbaars met wok van inktvis. Gelukkig had ik nog wat plaats in mijn maag voor een subliem dessert. Pannacotta met een sorbet van roze pompelmoes met citrusvrucht en vanille limoen. Daarbij nog de passende wijnen, ons op een professionele wijze aanbevolen. Service was ook dit keer een 10 waard en als het restaurant vol zit met mensen die je van hun eten zie genieten, dan kun je niet anders dan op sfeer ook een 10 geven. Het is een investering die zeker en vast de moeite loont. Hier ben je nooit bedrogen voor hetgeen je uitgeeft. Mireille (51) uit Hoboken

placeholder
Simon Scherpenberg
3 Favoris
9 Avis
Avis du  10/04/2008 10:30

Men kan moeilijk punten aftrekken als er geen minpunten zijn. Het Po...

Men kan moeilijk punten aftrekken als er geen minpunten zijn. Het Pomphuis kwam op de proppen met een nieuwe menukaart en die mocht zeker gezien worden. Wat men met een simpel sardientje allemaal kan doen om het eetfestijn in gang te zetten, dat overtreft alle verbeelding. Tussendoor een sorbet van groene thee en citroen en als hoofdgerecht snoekbaars met wok van inktvis. Gelukkig had ik nog wat plaats in mijn maag voor een subliem dessert. Pannacotta met een sorbet van roze pompelmoes met citrusvrucht en vanille limoen. Daarbij nog de passende wijnen, ons op een professionele wijze aanbevolen. Service was ook dit keer een 10 waard en als het restaurant vol zit met mensen die je van hun eten zie genieten, dan kun je niet anders dan op sfeer ook een 10 geven. Het is een investering die zeker en vast de moeite loont. Hier ben je nooit bedrogen voor hetgeen je uitgeeft. Mireille (51) uit Hoboken

Restaurant Het Pomphuis

Siberiastraat Z/N (voormalig droogdok 7) 2030 ANVERS
placeholder Simon Scherpenberg Antwerpen, Belgium
SimonScherpenberg
Avis du  18/02/2007 14:10

Dit was ons derde bezoek aan het Pomphuis en dit keer wilden we eens z...

Dit was ons derde bezoek aan het Pomphuis en dit keer wilden we eens zien wat het Sint Valentijnsmenu ons voor verrassing zou opleveren. Het wordt saai, maar we konden de organisatie echt niet op een schoonheidsfoutje betrappen. De keuze van de 4 soorten Champagnes kwam perfect overeen met de gerechten en ook wil ik een speciale vermeldig geven voor het uniek dessert. Kwaliteit en service waren zoals het hoort en aangezien het Pomphuis propvol zat met verliefde paren, kan ik ook niet anders dan op sfeer eveneens een dikke 10 te geven. Niet alleen het eten is niet te versmaden in het Pomphuis, maar de ruime parking rond het restaurant is toch een niet te verwaarlozen pluspunt. Men kan als het ware onmiddellijk van het restaurant in de wagen stappen. Inderdaad, wij komen zeer zeker terug! Simon, uit Hoboken

placeholder
Simon Scherpenberg
3 Favoris
9 Avis
Avis du  18/02/2007 14:10

Dit was ons derde bezoek aan het Pomphuis en dit keer wilden we eens z...

Dit was ons derde bezoek aan het Pomphuis en dit keer wilden we eens zien wat het Sint Valentijnsmenu ons voor verrassing zou opleveren. Het wordt saai, maar we konden de organisatie echt niet op een schoonheidsfoutje betrappen. De keuze van de 4 soorten Champagnes kwam perfect overeen met de gerechten en ook wil ik een speciale vermeldig geven voor het uniek dessert. Kwaliteit en service waren zoals het hoort en aangezien het Pomphuis propvol zat met verliefde paren, kan ik ook niet anders dan op sfeer eveneens een dikke 10 te geven. Niet alleen het eten is niet te versmaden in het Pomphuis, maar de ruime parking rond het restaurant is toch een niet te verwaarlozen pluspunt. Men kan als het ware onmiddellijk van het restaurant in de wagen stappen. Inderdaad, wij komen zeer zeker terug! Simon, uit Hoboken

Restaurant Pazzo

Oude Leeuwenrui 12 2000 ANVERS-CENTRE
placeholder Simon Scherpenberg Antwerpen, Belgium
SimonScherpenberg
Avis du  28/11/2006 21:39

Simon uit Hoboken. Een restaurant dat op een dinsdagavond vol zit, ...

Simon uit Hoboken. Een restaurant dat op een dinsdagavond vol zit, wilt zeker zeggen dat het de moeite waard is. Momenteel is het truffelseizoen en daar hebben we dan ook volop van genoten. Voorgerecht: carpaccio van ossehaas (met veel truffel) en hoofdgerecht: risotto (met héél veel truffel). Als nagerecht panna Cotta. Meer moet (en kon) dat niet zijn. Twee flessen formidabel goede wijn (één witte en één rode) zorgden er voor dat we volop hebben genoten van een uitzonderlijke maaltijd. De bediening was perfect. Meer moet dat niet zijn. Ook mijn dank aan Eddy, die ons de kans gaf om van zulke heerlijke maaltijd te genieten.

placeholder
Simon Scherpenberg
3 Favoris
9 Avis
Avis du  28/11/2006 21:39

Simon uit Hoboken. Een restaurant dat op een dinsdagavond vol zit, ...

Simon uit Hoboken. Een restaurant dat op een dinsdagavond vol zit, wilt zeker zeggen dat het de moeite waard is. Momenteel is het truffelseizoen en daar hebben we dan ook volop van genoten. Voorgerecht: carpaccio van ossehaas (met veel truffel) en hoofdgerecht: risotto (met héél veel truffel). Als nagerecht panna Cotta. Meer moet (en kon) dat niet zijn. Twee flessen formidabel goede wijn (één witte en één rode) zorgden er voor dat we volop hebben genoten van een uitzonderlijke maaltijd. De bediening was perfect. Meer moet dat niet zijn. Ook mijn dank aan Eddy, die ons de kans gaf om van zulke heerlijke maaltijd te genieten.