Heel tevreden Top bediening Zalig gegeten...
Heel tevreden Top bediening Zalig gegeten en gedronken En de desserts mmmmmhhhhh
Heel lekker geëten vriendelijke ontvangst en bediening , het enige min puntje , voor mij mocht het eten iets warmer zijn Anders Top !!!!
Mooie gastronomie aan eerlijke prijs! Zeer lekker, prijs/ kwaliteit is zeker een must! Proficiat aan de keukenchef en de gastvrouw!
Vlotte bediening, en het eten is perfect !! Niets op aan te merken !
Was heel fijn en lekker, zeer grote keus ! Een heel aangename lokatie, toffe bediende met goeie adviezen. We waren met 7 personen o.a. Onze zonen met vrienden, ze hadden deze datum al lang vrijgehouden want die jongeren hebben een drukke agenda. Ook zij waren zeer lovend over dit restaurant Het was de derde keer dat mijn man en ik hier kwamen en zullen zeker veel promotie maken voor jullie mooie zaak. Veel succes verder ! Mijn feedback mag wel gepubliceerd worden, maar naamloos aub !!. Wil niet herkend worden Mag gepubliceerd worden, maar aub naamloos, wil niet herkend worden.
Lekker eten, super bediening, gezellig interieur.
Eten was zeer lekker en voldoende. Vriendelijke bediening en dikke pluim voor de chefs
Heerlijke suggestie lunch, aangename omkadering en top bediening !
Opnieuw zeer lekker keuzemenu. Alles tot in de puntjes verzorgd. We hebben weer genoten!