Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi, Mardi, Samedi midi<br>Réservation souhaitée !<br>Ouvert les jours de fermeture à partir de 8 pers. seulement sur réservation
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.5 Basé sur 15 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
15 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
wim
Avis du: inconnu

Super kreeftenmenu

Het kreeftenmenu van vorige zondagmiddag was in 1 woord 'geweldig'! De babykreeftjes waren wat wij ervan verwachten, zeer goed gekruid, mooie presentatie en een vlotte bediening. De chef adviseerde onze een rode wijn die er perfect bij paste (omdat wij niet zo graag witte wijn drinken), de chef kookt met kennis van zijn producten maar ook met liefde. Het was een zonnige middag en we konden van het terras en de tuin genieten, een echte aanrader voor wie het nog niet probeerde.

placeholder
Frans
Avis du: inconnu
Frans recommande ce restaurant pour: Couples

Een adres om te onthouden !

Het restaurant was een aangename ontdekking. Cosy kader, lekker eten, eerlijke prijzen en een vlotte, no nonsense bediening. Aan de kaart (iets te weinig keuze uit voorgerechten), keuzemenu's en suggesties. Mooie, gezellig zomerterras. Alles oogt erg netjes. Bij de menu's keuze uit wijn of aangepaste bieren. Het bier schenkt men perfect, royaal en met de nodige uitleg. 't Wethuis is een goede keuze voor een ongecompliceerd culinair avondje.

placeholder
Kurt-Vero
Avis du: inconnu
Kurt-Vero recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

zeeeeeer goed

dit is een zeer goede zaak mooi konden op terras zitten eten was perfect zeker om terug te keren

frank
Avis du: inconnu

tegenvaller

heel mooi gezellig terras, maar eten was tegenvaller. eerst en vooral géén keuze, enkel menu op zondagmiddag. voorgerecht carpaccio was smaakloos, hoofdgerecht lamsvlees was oud schaap volgens mij met veel vet. lauwe groentjes ( wortelen en boontjes) waren smaakloos, niet gekruid. beste waren tussendoortjes : aspergesoepje en sorbet. ook dessertbordje kaas was lekker. aangepaste wijnen ok, niks speciaal. gelukkig viel de prijs mee = <400€ voor 6 personen. conclusie : al veel beter gegeten voor dat geld en we gaan niet meer terug !

placeholder
Eef
Avis du: inconnu
Eef recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Business lunch/dîner, Gastronomie

Uitstekend

Bediening aangenaam, inrichting gepast, keuze uit diverse bieren uitstekend en de smaak en kwaliteit van het eten was gewoon zoals je het wilt, goed!

Robert
Avis du: inconnu

Lekker gegeten voor een zeer behoorlijke prijs(...

Lekker gegeten voor een zeer behoorlijke prijs(marktmenu). Iedereen van het 10-koppig gezelschap was het daar mee eens (zelfs de fervente bezoekers van De Karmeliet en Het Hof van Cleve). We komen zeker terug.

Lieven
Avis du: inconnu

Kwaliteit schitterend. Kader aangenaam en bedie...

Kwaliteit schitterend. Kader aangenaam en bediening zeer goed. Prima wijnen. Prijs/kwaliteit kan wat beter maar is wel echt een aanrader.

Christophe
Avis du: inconnu

Eten was lekker, maar wat duur prijs kwaliteit....

Eten was lekker, maar wat duur prijs kwaliteit. De wijnen bij de all-in formule niet zo schitterend.

luc
Avis du: inconnu

Voor de eerste maal dit restaurant bezocht...

Voor de eerste maal dit restaurant bezocht en al veel lof gehoord erover.Het eten was super lekker,interieur heel net en gezellig,spijtig bij het vollopen van het restaurant hoor je de muziek niet meer op de achtergrond. Prestige menu met passende wijnen genomen, vond de hoeveelheden van de wijn net iets te berekend. Zeker bij het hoofdgerecht met moeite 1 glas wijn. De service was heel goed en vriendelijk maar ook niets meer. Een aanrader om lekker te gaan eten.

placeholder
Frans van Damme
1 Favoris
Avis du  29/07/2015

Naar een restaurant ga je wel om te eten, niet om naar de muziek te luisteren !

Tous les avis de ce restaurant