Lekker eten, mooi restaurant en wijn prijs...
Lekker eten, mooi restaurant en wijn prijs kwaliteit in orde
Lekker eten, mooi restaurant en wijn prijs kwaliteit in orde
De sfeer bij het binnenkomen is geweldig. We zijn er al veel keren geweest en telkens weer verbaasd het ons hoe vriendelijk, professioneel en amicaal het personeel is. De kaart is zoals altijd top en de gerechten waren super. We hopen er nog veel te kunnen komen want in dit stukje Italië voelen we ons echt thuis. Hartelijk bedankt aan heel de staf voor het geslaagd bezoek aan Gran Duca. Alla prossima!
- gezellige ronde tafel gekregen, zonder er om gevraagd te hebben - vriendelijke bediening - lekker eten en wijn
De ontvangst en de bediening was perfect. De gerechten vielen in de smaak. We vonden het heel gezellig, ook voor mijn zoon. Voor hem was het de eerste keer. Ik en mijn man zijn al trouwe klanten.
Zeer goede service en heel lekker eten.
Vriendelijke ontvangst en vooral de kwaliteit van het opgediende eten , die dat van vroeger zelfs overtrof !
vriendelijke bediening, gezellig kader
onvriendelijk personeel en voor linguini met kreeft moet een goede chef weten dat de linguini al dente moet zijn, was veel te lang gekookt.
Smaakvol eten en vriendelijk personeel
Gran Duca is een mix van goed en slecht. Slechts enkele tafels bemand in een groot restaurant, verwonderlijk op een donderdagavond. Sommige obers kennen hun métier, anderen totaal niet. Voor mij heerste er een patserig gedwongen machosfeertje. Eten was wel lekker (de pasta met truffel is een aanrader). De wijnen zijn ronduit belachelijk duur. Al bij al is Gran Duca veel te duur voor hetgeen het pretendeert te zijn.