Omdat zowel de ontvangst als de bediening en...
Omdat zowel de ontvangst als de bediening en natuurlijk het lekkere eten opperbest waren. Een aanrader !
zeer goede keuken en een vriendelijk personeel, een aanrader voor iedereen. Ik zeg het voort bravo
vlotte reservatie, vriendelijk onthaald en heel lekker gegeten
Lekker eten, mooie locatie, gezellig !
Zeer lekkere Aviators menu, schitterende presentatie van de gerechten op het bord, en ook nog super lekker. Top!
Het was lekker , vriendelijk onthaal en bediening , mooie plaats , speciaal zelfs .
Lekker en gezellig! Vlotte bediening! Vriendelijk personeel! Ronduit een aanrader
Schitterende locatie!!! Goeie ontvangst, heel lekker eten en zeker een aanrader . En de plaatselijke handelaars steunen !!!
Bij aankomst was er niemand in de zaal. Wij werden in een hoekje geduwd en ik had veel goesting om te vertrekken. Mijn vrouw weerhield mij dit te doen. Bij vertrek waren er 5 tafeltjes bezet. De lunch was ook maar zus en zo. Wij hebben het gezien, nooit meer.
Lindsay en Sammy hebben dit restaurant opgebouwd tot wat wat het nu is een topzaak.Van voorgerecht tot dessert het is genieten met volle teugen.Het is altijd een plezier om er terug te gaan en we gaan zeker terug.Dankt u.