Budget
€€€
Heures d'ouverture
Heures d'ouverture
A propos de ce restaurant
Depuis son enfance, Zino est passionné par la gastronomie et les grillades. Le virus de la cuisine lui vient de son père Jean-Pierre Jacobs et des nombreux voyages culinaires qu'il a effectués durant sa jeunesse. Après sa formation au Hof ter Duinen, il a rapidement gravi les échelons en tant que chef de cuisine à l'Indoor Ski Aspen, puis au KV Mechelen. Avec le maître du gril Lennox Hastie comme grande source d'inspiration, il est revenu à ses racines en 2020. Il a créé Zcatering, une entreprise de restauration qui se concentre sur les grillades au feu de bois. Le concept a été immédiatement adopté. Aujourd'hui, il construit un nouveau rêve culinaire avec Ember. Avec son sous-chef et partenaire, Arthur Doppee, il veut remettre Malines sur la carte de la gastronomie.
Note moyenne des avis
9.5 Basé sur 351 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
351 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
Tom
Avis du: 16/11/2025
Tom recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het eten was uitstekend en mooi gevarieerd,...

Het eten was uitstekend en mooi gevarieerd, met verrassende combinaties die perfect in balans waren. De sfeer in het restaurant is warm en uitnodigend, wat de hele beleving nog aangenamer maakte. Ook fijn om te merken dat het team de nodige moeite doet om rekening te houden met allergieën. Ondanks dat dit soms wat uitdaging vraagt, werd er toch met veel zorg en aandacht gezocht naar passende oplossingen. Een echte aanrader voor wie houdt van lekker eten, een bijzondere setting en een gastvrije service!

Olaf
Avis du: 16/11/2025
Olaf recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

heel erg lekker, losse sfeer, bevlogen crew...

heel erg lekker, losse sfeer, bevlogen crew mét persoonlijke touch, gewoon af!

Steven
Avis du: 16/11/2025
Steven recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie

Verrassend anders in een positieve zin....

Verrassend anders in een positieve zin.

marijke
Avis du: 07/11/2025
marijke recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Lekker, origineel, verrassend, gevarieerd....

Lekker, origineel, verrassend, gevarieerd. Niets dan lof. Ook heerlijk wijnaanbod (forfait)

Marijke
Avis du: 07/11/2025
Marijke recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Lekker, lekker, lekker en elk gerechtje is...

Lekker, lekker, lekker en elk gerechtje is telkens een ontdekking van smaakcombinaties en technieken.

Wout
Avis du: 06/11/2025
Wout recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Heel fijne ervaring. Zeer vriendelijke mensen,...

Heel fijne ervaring. Zeer vriendelijke mensen, erg interessante menu met veel krachtige smaken. Wij hebben heerlijk gegeten, onze aandacht werd vastgehouden door de originele combinaties. Hier en daar mogelijk een ingrediënt dat niet voor iedereen is, maar het was een heel mooie ontdekkingsreis.

Louis
Avis du: 02/11/2025
Louis recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Tot gisteren was het culinair hoogtepunt van...

Tot gisteren was het culinair hoogtepunt van mijn 74 lentes jonge leven een 9-gangen diner bij Pur C in Cadzand. Gisterenavond mocht ik weer zo’n hoogtepunt beleven. “Ember” in Mechelen is dan ook geen doorsnee restaurant maar eerder een “dynamische, culinaire beleving”. Alles was top: gerechten, wijncombinaties, service.

Caroline
Avis du: 26/10/2025
Caroline recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Alles was tip top in orde, super lekker gegeten...

Alles was tip top in orde, super lekker gegeten, uitstekende dienstverlening. Een aanrader!

Marleen
Avis du: 25/10/2025
Marleen recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Derde keer Ember, derde keer schot in de roos....

Derde keer Ember, derde keer schot in de roos. De passie en liefde voor het product springen uit elk gerecht. Elk product is weldoordacht gekozen, elk stukje van het dier wordt origineel gebruikt wat resulteert in perfect gebalanceerde gerechten (vooral het gerecht met de grietbot was zeer verfijnd, elk ingrediënt op elkaar afgestemd). Niet goedkoop, maar elke eurocent dubbel en dik waard. Voor ons Michelinster-waardige keuken. En dan niet te vergeten, zeer vriendelijk personeel, mét kennis van wat er geserveerd wordt en van de lekkere wijnen die opgediend worden! Wij komen heel graag een vierde keer terug!

Marinus
Avis du: 21/10/2025
Marinus recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Het was een fantastisch diner! We hebben van...

Het was een fantastisch diner! We hebben van de eerste tot de laatste seconde genoten van de hele ervaring.

Tous les avis de ce restaurant