Cosma is een sure bet! De gerechten met mediter...
Cosma is een sure bet! De gerechten met mediterraanse touches springen er voor ons telkens uit!
Eindelijk weer eens echt lekker gegeten op restaurant. TOP! Heel gezellig en mooi kader. Wat een verademing na enkele teleurstellingen bij mechelse concurrenten die ook een mooi kader bieden maar dit absoluut niet op het bord kunnen evenaren.
Lekker gegeten, vlotte en vriendelijke bediening
Lekker eten aan een correcte prijs - prijzen niét verhoogd na corona ! -vriendelijke bediening en aangename sfeer .
Lekker, goede bediening maar iets te prijzig
Accueil sympathique Mets très bien préparés et copieux Prix assez élevés mais clairement décrits sur la carte. Erreur dans l'addition, cela arrive oui mais cela ne devrait pas. Certains ne vérifient jamais leur rekening.
Zeer lekker eten, goede bediening, heel gezellige avond
Zeer lekker gegeten, verzorgde borden en bijgerechten met veel smaak ! Porties voldoende groot om bijgerechten te delen