Bon 7.6 Score basé sur 7 avis

BLUE 'ZT
BLUE 'ZT
BLUE 'ZT
BLUE 'ZT
BLUE 'ZT
BLUE 'ZT

Blue 'zt

Mechelsesteenweg 69 2540 HOVE

Cuisine

De Brasserie Belge

Jours de fermeture

Ouvert 7/7

Contact

Afficher le numéro de téléphone Email Site web

A propos de ce restaurant

Le Blue'zt a un un intérieur dans un style définitivement moderne. Durant la journée, l'espace est baigné de lumière. Le soir, il est plongé dans une lumière d'ambiance agréable aux effets de couleur surprenants..

Visitez notre page Facebook

Info

Facilités Menus enfants, Accès aux moins valides, Terrasse, Wi-fi Cadre Cadre contemporain
Modes de paiement American Express, Master Card, Visa

7 personnes ont donné un avis sur le restaurant BLUE 'ZT

En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix

Note moyenne des avis

7.6 Basé sur 7 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
Brigitte Van Dooren
0 Favoris
1 Avis
Avis du  27/10/2016

Zeer Terleurstellend

Dit is weer zo'n restaurant waar jij je bestolen voelt bij het buiten gaan. Met 5 personen daar gaan eten en geen een van de 5 die tevreden was! 2 van ons namen de vegetarische pasta, € 17 voor een (kleine) portie smakeloze en overgare pasta! De 3 andere namen de wok met kip - € 18 - die zo pikant en te zout was dat het niet eetbaar was. Je moet het maar kunnen (en durven)! A.u.b. een beetje meer respect voor de mensen die jullie etablissement komen bezoek! Ik waag mijn kans alvast nooit meer.

Wim van Sprundel
3 Favoris
3 Avis

Ondertussen al zeker 20 keer bezocht. Elke...

Ondertussen al zeker 20 keer bezocht. Elke keer opnieuw superlekker eten. Fantastische bediening en een hedendaagse gezellige sfeer.

Jorn Vingerhoets
0 Favoris
18 Avis

Het interieur is mooi, strak en modern. De...

Het interieur is mooi, strak en modern. De bediening was heel goed, zeer vriendelijk en attent ondanks de drukte. Het eten was lekker zonder echt speciaal te zijn, maar ik vind dat je voor dit alles een beetje teveel eurotjes moet neertellen, vooral de voorgerechten & desserts zijn een beetje overdreven quasi kostprijs. De wijn daarentegen was zijn geld meer dan waard.

kristel hellemans
27 Favoris
10 Avis

voor een snelle hap of uitgebreid eten altijd...

voor een snelle hap of uitgebreid eten altijd wel voor ieder iets wil,en de bediening was supper alles zo loskes heel aangenaam

Danny Peeters
2 Favoris
7 Avis

Had Gemarineerde ribben Blue'zt besteld. ...

Had Gemarineerde ribben Blue'zt besteld. Werd lauw opgediend met groentjes flests geworden door te lang in olie. Mijn echtgenote had de gewokte Chinese mie die te pikant was. Kindermondjes werden later bediend dan volwassenen. Misschien op een verkeerde moment gekomen? Bediening daarentegen was vriendelijk en attent. Kader was aangenaam.

Elke Mertens
12 Favoris
11 Avis

Al een paar keren geweest, en het eten is altij...

Al een paar keren geweest, en het eten is altijd af. De 'amuses gueules' zijn altijd verrassend. Leuk om te eten of om gewoon iets te drinken.

Koen Van Den Bergh
75 Favoris
29 Avis

Eten was lekker, maar niet overdonderend. Bedie...

Eten was lekker, maar niet overdonderend. Bediening was koel maar correct. Veranda is wel gezellig maar valt soms buiten de ogen van de bediening wanneer het terras vooraan volzet is.

Tous les avis de ce restaurant