Helaas weinig tijd en aandacht van het personee...
Helaas weinig tijd en aandacht van het personeel. Er kwam lange tijd niemand vragen of er nog wensen waren oid. Moesten zelf opstaan en vragen om een kaart etc.
De sfeer en de ambiance van de zaak zijn top, ook het personeel stelde zich vriendelijk en gedienstig op. In totaal niets meer te wensen en rondom tevreden.
Dinner was very good - both food & service. We would recommend to others who are staying in Old Town.
Lekker eten en vriendelijk personeel.
Gezellig, goed en fijn personeel.
Ik heb jammer genoeg enkel de boeking mogen doen en was er zelf niet bij, maar ik heb feedback gekregen dat het een leuke avond is geweest en dat men heel tevreden was over het eten en de entourage, dus enkel maar goede dingen gehoord ! Dank u wel voor de goede service.
Heerlijk gegeten en fijne bediening. Echt genoten. Goeie prijskwaliteit verhouding. Cocktails zijn ook een aanrader.
Het personeel was heel aardig en behulpzaam. Prachtig pand en heel lekker eten!! We komen uit Nederland en hebben heel erg genoten!
Een aanrader!! Heel mooi kader, super lekker eten en uitstekende service!! Bedankt alvast en doe zo verder, wij komen zeker terug.