de prijs kwaliteit valt goed mee, de bediening...
de prijs kwaliteit valt goed mee, de bediening is super en de uitbaatster is super vriendelijk en verwent ons steeds. gewoon ons beste restaurant in onze buurt waar we graag met vrienden vertoeven
Lekker eten en vriendelijke bediening
Vlotte en vriendelijke bediening, lekkere en betaalbare keuze
Is gewoon een topper,heel vriendelijk en goede kaart al verschillende malen geweest en gaan zeker terug
Altijd dik in orde bij Brasserie Coppens! De pasta putanesca (suggesties) was TOP!
Brasserie Coppens laat de klant altijd met een goed gevoel vertrekken. Een echte aanrader.
Lekker eten !en goede en vriendelijke bediening !onze complimenten voor de kok !groetjes Adje
Zeer lekker en verfijnde keuken. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Doe zeker zo voort!
steeds zeer vriendelijke bediening, super lekker eten, er werd heel veel rekening gehouden met de noodzaak van één persoon om glutenvrij te eten, het was een zeer geslaagd etentje en wij komen zeker heel graag nog terug