Avis

Restaurant Al Castello

Geldmunt 2 9000 GAND
Ann Van Doren Gent, Belgium
AnnVan Doren
Avis du  17/11/2005 13:20

De sfeer is prima, vriendelijke bediening, veel trouwe klanten ook maa...

De sfeer is prima, vriendelijke bediening, veel trouwe klanten ook maar het eten was een ontgoocheling. We starten met ons lievelingsvoorgerecht: melanzana di parmigiani (of anders geschreven), een gegrilde aubergineschotel met mozarella en tomaten. Normaal zit dit in een ovenschotel, deze versie werd in een soepbord opgediend. De ingrediënten waren in het bord geschikt en in de oven geplaast maar zonder veel kruiden, olijfolie of tomatensaus. Veel smaak had het geheel niet. Daarna een pizza voor mijn man en een pasta met gamba's voor mij. De kok heeft blijkbaar schrik om kruiden te gebruiken. Mijn pasta, origineel geserveerd in aluminiumfolie, was ronduit flauw van smaak en bovendien een veel te kleine portie. De pizza was ook héél braaf alhoewel je van tonno en rucola wat meer verwacht. Al bij al een ontgoochelend verjaardagsdinertje.

Ann Van Doren
1 Favoris
1 Avis
Avis du  17/11/2005 13:20

De sfeer is prima, vriendelijke bediening, veel trouwe klanten ook maa...

De sfeer is prima, vriendelijke bediening, veel trouwe klanten ook maar het eten was een ontgoocheling. We starten met ons lievelingsvoorgerecht: melanzana di parmigiani (of anders geschreven), een gegrilde aubergineschotel met mozarella en tomaten. Normaal zit dit in een ovenschotel, deze versie werd in een soepbord opgediend. De ingrediënten waren in het bord geschikt en in de oven geplaast maar zonder veel kruiden, olijfolie of tomatensaus. Veel smaak had het geheel niet. Daarna een pizza voor mijn man en een pasta met gamba's voor mij. De kok heeft blijkbaar schrik om kruiden te gebruiken. Mijn pasta, origineel geserveerd in aluminiumfolie, was ronduit flauw van smaak en bovendien een veel te kleine portie. De pizza was ook héél braaf alhoewel je van tonno en rucola wat meer verwacht. Al bij al een ontgoochelend verjaardagsdinertje.