Avis

Restaurant Fond & Fumet

Rekkemsestraat 224-226 8510 MARKE
Wouter bossuyt
Wouterbossuyt
Avis du  15/02/2006 10:58

Dit is een absolute topper in de streek. Steeds opnieuw slagen ze erin...

Dit is een absolute topper in de streek. Steeds opnieuw slagen ze erin te verrassen. De keuze van de wijn bij de gerechten is steeds vrijwel altijd raak.

Wouter bossuyt
0 Favoris
2 Avis
Avis du  15/02/2006 10:58

Dit is een absolute topper in de streek. Steeds opnieuw slagen ze erin...

Dit is een absolute topper in de streek. Steeds opnieuw slagen ze erin te verrassen. De keuze van de wijn bij de gerechten is steeds vrijwel altijd raak.

Restaurant Klein Minneveld (chateau De Namur)

Naamsesteenweg 68 3052 BLANDEN
Wouter bossuyt
Wouterbossuyt
Avis du  14/02/2006 09:24

Dit is een restaurant met een zeer slechte prijs kwaliteitsverhouding....

Dit is een restaurant met een zeer slechte prijs kwaliteitsverhouding. Een voorbeeld: Bij de aperitief (droge schuimwijn met campari) kregen we een toastje met kip-curry en eentje met krabsalade. Het voorgerecht bestond uit een overkookte st. jacobsnootjes met een krokantje en een salade. Het hoofdgerecht was parelhoen met groentjes: Het is geen goed idee om diepvriesasperges te combineren met selder en prei. De twee wijnen die werder geserveerd waren niet hoogstaand te noemen: de luxemburgse rivaner was te koud en had een platte smaak en de rode minervois was dan weer te warm en had een scherp randje. Voor de thee hadden we keus uit lipton of pickwick infusie (nu ook niet bepaald 'gastronomisch' te noemen). Voor dit alles betaalden we maar liefst 53€. Geen aanrader dus.

Wouter bossuyt
0 Favoris
2 Avis
Avis du  14/02/2006 09:24

Dit is een restaurant met een zeer slechte prijs kwaliteitsverhouding....

Dit is een restaurant met een zeer slechte prijs kwaliteitsverhouding. Een voorbeeld: Bij de aperitief (droge schuimwijn met campari) kregen we een toastje met kip-curry en eentje met krabsalade. Het voorgerecht bestond uit een overkookte st. jacobsnootjes met een krokantje en een salade. Het hoofdgerecht was parelhoen met groentjes: Het is geen goed idee om diepvriesasperges te combineren met selder en prei. De twee wijnen die werder geserveerd waren niet hoogstaand te noemen: de luxemburgse rivaner was te koud en had een platte smaak en de rode minervois was dan weer te warm en had een scherp randje. Voor de thee hadden we keus uit lipton of pickwick infusie (nu ook niet bepaald 'gastronomisch' te noemen). Voor dit alles betaalden we maar liefst 53€. Geen aanrader dus.