Menu Degustation
** Wildbouillon - patrijs - ganzenlever Le bouillon de gibier - perdreau - foie d' oie
■
Sint Jakobs oesters - spitskool - custard Les coquilles Saint-Jacques - chou - custard
■
** Zeebaars - spinazie - pompoen - rode biet - vermouth Le bar de mer - épinard - potiron - betterave rouge
■
** Gebraden fazant " fine champagne " - herfstgroentjes - tajine van appel Le faisan au four " fine champagne " - légumes d' automne - tagine de pomme
■
Hoevekazen geselecteerd door kaasmeester Van Tricht, gedroogde vruchten en noten La sélection de fromages affinés de Monsieur Van Tricht, fruits secs et noix ( + Kaas : supplement van 15 euro / 6,50 euro : glaasje geselecteerde wijn / vin )
■
Ananas - mandarijn - gember - Madras kerrie L' ananas - mandarine - gingembre - curry
■
** Bittere chocolade - nashi - pure Arabica - tonka - pinda's Le chocolat amer - nashi - café - tonka - arachide
Menu : 85 euro vins : 35 euro vins doux : 7 euro of 10 euro ( Sauternes )
** = Menu découverte : 63 euro vins : 27 euro / vin doux : 7 euro / 10 euro ( Sauternes ) ■■■
Le restaurant est fermé :
01.11.2016 - 06.11.2016
■■■
Restaurant Anobesia
Brusselbaan 216 - 1790 Hekelgem – Affligem Tel : 053/68.07.69 |