Menu Degustation

 

** Wildbouillon - patrijs - ganzenlever

Le bouillon de gibier - perdreau - foie d' oie

 

 

Sint Jakobs oesters - spitskool - custard

Les coquilles Saint-Jacques - chou - custard

 

 

 ** Zeebaars - spinazie - pompoen - rode biet - vermouth

Le bar de mer - épinard - potiron - betterave rouge

 

 

** Gebraden fazant " fine champagne  " - herfstgroentjes - tajine van appel

Le faisan au four " fine champagne " - légumes d' automne - tagine de pomme

 

 

Hoevekazen geselecteerd door kaasmeester Van Tricht, gedroogde vruchten en noten

La sélection de fromages affinés de Monsieur Van Tricht, fruits secs et noix 

( + Kaas : supplement van 15 euro / 6,50 euro : glaasje geselecteerde wijn / vin )

 

 

Ananas - mandarijn - gember - Madras kerrie

L' ananas - mandarine - gingembre - curry 

 

 

** Bittere chocolade - nashi - pure Arabica - tonka - pinda's

Le chocolat amer - nashi - café - tonka - arachide

 

 

Menu : 85 euro

 vins : 35 euro

vins doux : 7 euro of 10 euro ( Sauternes )

 

** = Menu découverte : 63 euro

vins : 27 euro / vin doux : 7 euro / 10 euro ( Sauternes )

 

 

Le restaurant est fermé : 

 

01.11.2016 - 06.11.2016

 

 
 
Restaurant Anobesia

Brusselbaan 216 - 1790 Hekelgem – Affligem

Tel : 053/68.07.69