Avis pour Hostellerie St. Nicolas

420 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.0
420 avis
date score
johan
Avis du: 15/02/2020
johan recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

het was een eerste tweesterren ervaring, en...

het was een eerste tweesterren ervaring, en het was hemeltergend lekker, we denken eraan om een klacht in te dienen tegen onbekenden , want deze gebeurtenis vraagt zowiezo voor een herhaling mvg jojan.

luc
Avis du: 15/02/2020
luc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer goede ontvangst. Exclusieve keuken en...

Zeer goede ontvangst. Exclusieve keuken en perfecte bediening. En aanrader voor ieder die dat iets meer wil!

Twan
Avis du: 30/11/2019
Twan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Fantastische diner en zeer vriendelijk en profe...

Fantastische diner en zeer vriendelijk en professioneel team

Thibaut
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Avis du: 02/11/2019
Thibaut recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer lekkere gerechten met een vlotte vriendeli...

Zeer lekkere gerechten met een vlotte vriendelijke bediening die je verwacht van een twee sterrenzaak. De chef kwam achterna persoonlijk vragen hoe het was, met 1 woord geantwoord: TOP!

Lynn
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Avis du: 01/11/2019
Lynn recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Heel lekker eten, vlotte service, vriendelijk...

Heel lekker eten, vlotte service, vriendelijk personeel. Het totaalplaatje klopte.

Elise
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Avis du: 31/10/2019
Elise recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

De menu was verfijnd. De bediening was top!...

De menu was verfijnd. De bediening was top! Onze avond werd afgesloten door een mooie rondleiding in de keuken.

Dries
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Avis du: 26/10/2019
Dries recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Vriendelijk en attent onthaal en bediening!...

Vriendelijk en attent onthaal en bediening! We werden verrast met heerlijke smaken. Aanrader!

Joke
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Avis du: 26/10/2019
Joke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

We hebben genoten van al het lekkers dat we...

We hebben genoten van al het lekkers dat we mochten proeven en evenals van de goeie service!

Justine
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Avis du: 24/10/2019
Justine recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening en zeer lekkere...

Zeer vriendelijke bediening en zeer lekkere smaken. Super ervaring!

Lise
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Avis du: 23/10/2019
Lise recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Waw! Wat een ervaring! Enkele keren jong keuken...

Waw! Wat een ervaring! Enkele keren jong keukengeweld achter de rug, maar dit overtrof alles. Bediening, smaken, creativiteit enz... Top!

date score