Avis pour Hill 60

114 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
114 avis
date score
Annelies
Avis du: 15/01/2018
Annelies recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

We gaan er vaak als we in de buurt wandelen....

We gaan er vaak als we in de buurt wandelen. Altijd leuk en lekker. Wachtbordje vooraf is super! Mooi kader. We kregen als attentie een balpen van de zaak. We schrijven er graag mee als herinnering aan een mooie zondag!

Jacques
Avis du: 18/12/2017
Jacques recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

aangenaam vriendelijke bediening ,lekker eten...

aangenaam vriendelijke bediening ,lekker eten en rustig de tijd om te genieten. een puntje van kritiek mijn vrouw vond het een beetje te koud. zat aan het raam en dicht tegen de deur.

Jean-Jacques M.
Avis du: 26/11/2017
Jean-Jacques M. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We vonden het er echt lekker, was vers, mooi...

We vonden het er echt lekker, was vers, mooi opgediend, en zijn vriendelijk onthaald geweest. De kaart is niet zeer uitgebreid maar ze hebben wel een maandmenu en enkele suggesties op een bordje genoteerd. Voor herhaling vatbaar!

Willy
Avis du: 19/11/2017
Willy recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

lekker gegeten,vriendelijk onthaal en een aange...

lekker gegeten,vriendelijk onthaal en een aangename sfeer.

Alain M.
Avis du: 10/11/2017
Alain M. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

regelmatige klant - steeds perfecte bediening...

regelmatige klant - steeds perfecte bediening - vriendelijk - en uiterst lekker voor klassiek eten ...

Jan en Francine
Avis du: 09/11/2017
Jan en Francine recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Rapport qualité/prix

Alles is er altijd tip top in orde el heel...

Alles is er altijd tip top in orde el heel vriendelijk en gezellig

Henk & Martine D.
Avis du: 06/11/2017
Henk & Martine D. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zoals steeds van onthaal tot de rekening alles...

Zoals steeds van onthaal tot de rekening alles perfect in orde. Een aanrader met **

vandenameele
Avis du: 05/11/2017
vandenameele recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijk en zeer goede bediening en alles...

Vriendelijk en zeer goede bediening en alles op tijd.

marnix
Avis du: 30/10/2017
marnix recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

een goed en proper gezellig restaurant en zeer...

een goed en proper gezellig restaurant en zeer vriendelijk .

placeholder
santiago
Avis du: 29/10/2017
santiago recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Qualité prix, amabilité et netteté, ce restaur...

Qualité prix, amabilité et netteté, ce restaurant est a conseiller à tout le monde.

date score