Avis pour 't Schalienhuis

164 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.8
164 avis
date score
Diana R.
Avis du: 12/05/2017
Diana R. recommande ce restaurant pour: Groupes

de service en de kwaliteit van het eten waren...

de service en de kwaliteit van het eten waren beide niet zo goed.

An
Avis du: 26/05/2017
An recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Eten op andere tafel gebracht. Nadien daar...

Eten op andere tafel gebracht. Nadien daar opgehaald naar keuken en 3 min later op onze tafel gekregen. Frieten en kroketten pas op tafel als bord bijna leeg was. Mayonaise over kleding.

Hans H.
Avis du: 09/07/2017

Ik kreeg een uitnodiging om dit restaurant...

Ik kreeg een uitnodiging om dit restaurant te beoordelen, omdat ik er de vorige dag geweest zou zijn. Mijn laatste bezoek daar was zeker een half jaar geleden. Blijkbaar heeft Tablebooker zijn software niet op orde, vandaar een negatieve review.

Andrea
Avis du: 20/03/2017
Andrea recommande ce restaurant pour: Groupes

Was op voorhand online doorgegeven dat er ieman...

Was op voorhand online doorgegeven dat er iemand bij het gezelschap was die lactose en gluten intolerant was. Hier is geen rekening mee gehouden. Verschillende gerechtjes die niet meer te krijgen waren ( kan gebeuren). Bediening was aan de lage kant. Te jonge studenten die niet op de hoogte waren over de menukaart. De wijn die niet werd uuitgeschonken en gewoon op tafel werd gezet. Aperitief was nog niet leeg. We kregen ons voorgerecht en niemand die ons vroeg of we iets anders wilden drinken . Hoofdgerecht was niet heel warm en we hadden kroketjes gevraagd en niet gekregen. Spijtig want de vorige keer waren we zeer tevreden.

Gaby
Avis du: 20/10/2018
Gaby recommande ce restaurant pour: Groupes

de bediening was niet oke , aperitief verliep...

de bediening was niet oke , aperitief verliep niet vlot > 1 drankje bleef achter en hadden we hier niet achter gevraagd denk ik niet dat dat nog gekomen was , mensen die na ons waren toegekomen werden wel veeeel eerder bediend met aperitief , vispannetje groot kan onmogelijk een grote portie geweest zijn ( ben met honger buiten gegaan ) , puree bij varkenshaasje bleef veel te lang weg , en het was bijlange niet druk in het restaurant wat tafelbezetting betreft op vrijdagavond wat we aanvankelijk raar vonden maar .... daar zal dan wel een reden voor zijn ....

ronny b.
Avis du: 11/08/2017
ronny b. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

lekker eten voor prijs kwaliteit goede service...

lekker eten voor prijs kwaliteit goede service

Luc
Avis du: 25/11/2017
Luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

algemeen waren wel te tevreden over het eten...

algemeen waren wel te tevreden over het eten want het was een social deal maar voor mijn voorgerecht (eend) moest ik +/- 4 euro bij betalen en heb bijna meer terug gegeven dan ik ervan heb kunnen eten ,later (thuis ) bij het nakijken van de rekening zagen we dat er 2 glazen wijn teveel waren aangerekend , die we niet hebben gehad

Rudy K.
Avis du: 16/09/2017
Rudy K. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Vlotte en snelle bediening met een prijsvriende...

Vlotte en snelle bediening met een prijsvriendelijk diner .

Robert v.
Avis du: 31/08/2017
Robert v. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

tevreden over restaurant bezoek, echter de...

tevreden over restaurant bezoek, echter de tijd tussen de gangen van het menu waren te lang.

Swa V.
Avis du: 24/08/2017
Swa V. recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

bij zomerweer is dit de ideale lokatie...

bij zomerweer is dit de ideale lokatie

date score