Avis pour Trkzk

6 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
6.5
6 avis
date score
placeholder
Wim
Avis du: inconnu

Trekzak

Terrasmeubels waren vuil! Glasringen op de menukaart! Dessert kregen we niet op hetzelfde moment, we waren met 8 personen! Jammer, niet meer het gezellig restaurant van vroeger!

Bram
Avis du: inconnu

Lekkere ribbetjes.

Wij zijn hier met 6personen komen eten en ik moet zeggen het was top. Een gezellig eetcafé met Vlaamse keuken en als absolute specialiteit de ribbetjes a volonté deze waren zeeeeeer lekker. Ons gezelschap had ook varkenshammetje en steak genomen en dit was volgens hun ook zeer lekker, alles werd verzorgd opgediend. Een echte aanrader wij komen hier zeker terug.

placeholder
Benny
Avis du: inconnu

geen aanrader

Gisteren met 4 gaan eten. Eten was niet lekker...zeker geen aanrader

Jan
Avis du: inconnu

Ontgoocheling

Helemaal geen gezellig restaurant. Het interieur voelt niet gezellig aan. Het is er echt koud (in de winter). Een mevrouw aan een andere tafel zat zelfs met haar mantel aan te eten. Het eten is er ook niet bijzonder en zeker niet warm genoeg, bepaalde stukken waren zelfs gewoon koud. Helemaal geen aanrader.

placeholder
Machteld
Avis du: inconnu

Gezelligheid troef!

Heel leuk en gezellig restaurantje op 'den buiten'. Charmant gebouwtje, lekker eten, gevarieerde kaart! Vroeger waren er wel iets meer keuzes met wat meer doordeweekse gerechten. Ribbetjes zijn een aanrader! Mmmm

trien
Avis du: inconnu

gezellig en lekker restaurantje :)...

gezellig en lekker restaurantje :)

date score