BISTRONOOM
BISTRONOOM
BISTRONOOM
BISTRONOOM
BISTRONOOM
BISTRONOOM
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Mardi soir, Mercredi, Samedi midi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.2 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Wendy
Avis du: inconnu

Geen meevaller

De zaak is zeer mooi, gezellig kader maar wat ons tegenviel was de weekendmenu. Het eten was zeer verzorgd maar de hoeveelheid was toch echt weinig. Bijna geen groentjes, amper 4 stukjes patat (samen 1 kleine aardappel), bijna geen saus. Als dessert kregen wij normaal sabayon met aardbei ... tot onze verbazing kreeg het ganse restaurant dit behalve wij. Waren de aardbeien op? Onze ontgoocheling was groot toen wij een bolletje eiwit kregen (geen smaak) met wat gekaramelliseerde saus. De versnaperingen bij de koffie : 3 mini mini cakejes ... jammer maar wij verlieten deze toch wel mooie zaak met honger.

christian
Avis du: inconnu

Het verwonderd mij dat wij de eersten zijn...

Het verwonderd mij dat wij de eersten zijn om het gastenboek te tekenen . Dit is een adresje in Waregem waar je heel fijn kunt eten in een zeer geslaagd kader . Bij mooi weer kan je op het mooie terras genieten .

peter
Avis du: inconnu

Wij kwamen voor het weekendmenu doch dat was...

Wij kwamen voor het weekendmenu doch dat was op zondagavond niet meer beschikbaar. Hebben dan héééééééééél lekker a l'a carte gegeten. Lekker bereide, verzorgde schotels. De bediening was echter ondermaats, Borden worden over de tafel heen aangereikt, de 'dure' wijn wordt zoals cola geschonken, een bestelde fles komt er pas aan als de dessertkaart is gegeven. Kortom het was erg lekker maar de zaal haalt niet het niveau van de keuken

Vincent
Avis du: inconnu

Zeer goed restaurant, tof kader, gevarieerde...

Zeer goed restaurant, tof kader, gevarieerde kaart (maandelijks wijzigt menukaart) en zeer goede wijnen. Zowel de vis-als vleesliefhebber komt er aan zijn trekken. Bernard en Rika doen het zeer goed en ... wij keren altijd tevreden terug, zelfs na een communiefeest.

Tous les avis de ce restaurant