13.5/20 Gault&Millau
Gevaertlaan 199 2260 WESTERLO
Cuisine
Belge 
Budget
€€€
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.8 Basé sur 11 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
11 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Danny
Avis du: inconnu

Dit restaurant is momenteel zonder twijfel...

Dit restaurant is momenteel zonder twijfel het beste uit de buurt. Reeds meerdere malen gingen we hier uit eten en telkens keren we tevreden terug. Of je een nu een menu kiest of a la carte, alles is prima en voldoende! De inrichting is zeer gezellig en eigentijds en de bediening is in orde! Wij keren nog zeker terug!

RITA
Avis du: inconnu

Het komfoor is een toestel om iets warm te...

Het komfoor is een toestel om iets warm te maken of warm te houden. Wel restaurant 'Het Komfoor' heeft ons warm gemaakt om nog eens terug te keren! De hoffelijke service, de uitstekende kwaliteit, de aangename sfeer, het rustgevende interieur,.. hebben ons bekoord! Wij komen zeker nog eens terug! Een dikke proficiat voor u én uw personeel! Fam. Boonen-Sterckx-Nys

Jan
Avis du: inconnu

Eerste bezoek op goed geluk af en meteen een...

Eerste bezoek op goed geluk af en meteen een voltreffer ! Het was een verademing om te ervaren dat culinair genot wél kan samengaan met een sponte, joviale én snelle bediening. Neem daarbij de uitstekende kwaliteit en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde avond. Wij komen alvast met veel plezier terug.

Chris
Avis du: inconnu

De drukte van het voor de deur liggende kruispu...

De drukte van het voor de deur liggende kruispunt valt - eens de wagen geparkeerd op de (krappe) parking - volledig van je af . Nadat je je voeten onder de tafel hebt gestoken is het enkel nog genieten van de verrassend smaakvolle en originele gerechten. Een foutje (kurk) met de wijn wordt zonder probleem rechtgezet. Enkel het door mij gekozen dessert was niet in verhouding tot de kwaliteit van de overige gerechten. Dus ... (positief bekeken) er is nog groei-marge !!! Proficiat !

Andy
Avis du: inconnu

Zeer mooi en gezellig, lekker eten. Bediening...

Zeer mooi en gezellig, lekker eten. Bediening was goed.

Koen
Avis du: inconnu

Marktmenu is en supergoede combinatie. Dit...

Marktmenu is en supergoede combinatie. Dit restaurant is één van mijn favorieten, gewoon zaaaaalig! Hier kom ik zeker terug, zonder angst aan iedereen aan te bevelen!!!

Björn
Avis du: inconnu

Björn uit Beringen Dit is zonder twijfel mijn...

Björn uit Beringen Dit is zonder twijfel mijn favoriet restaurant, en ik ben er zeker van nu ook de absolute favoriet van de mensen die er heerlijk gedineerd hebben op mijn aanraden. Aangezien ik in de horeca-branche vertoef als commercieel afgevaardigde van een groothandel in vis- en schaaldieren, krijg ik regelmatig de vraag naar een goed adres om eens lekker te gaan eten. Iedereen die ik naar Het Komfoor heb doorverwezen, en dat zijn al een heleboel mensen, hadden daarna niets dan lovende woorden over! Zeker ook een aanrader is het kreeftenmenu! Mario en Annick, proficiat en doe zeker zo verder! Tot gauw

Joris
Avis du: inconnu

Gisteren zijn we van de Valentijnsmenu gaan...

Gisteren zijn we van de Valentijnsmenu gaan genieten in dit mooi en nieuw ingericht restaurant. De menu was prachtig qua samenstelling, lekker van smaak en de diversiteit van de gerechten was niet té... Een aanrader voor wie de eerlijke Belgisch/Franse keuken weet te apprecieren tegen een gepaste prijs! Een aanrader !!!

Jan
Avis du: inconnu

Dit is zo'n plaatsje waar je niet over hoeft...

Dit is zo'n plaatsje waar je niet over hoeft te piekeren. Eerlijke prijs, eerlijke keuken, perfecte service, iedereen welkom,....Dit is wat velen onder ons zoeken. Beslist eens reserveren !

kristel
Avis du: inconnu

Heel lekker gegeten op een zonovergoten , gezel...

Heel lekker gegeten op een zonovergoten , gezellig terras. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Tous les avis de ce restaurant