LINDENHOF
LINDENHOF
LINDENHOF
LINDENHOF
LINDENHOF
LINDENHOF
Cuisine
Belge 
Budget
Jours de fermeture
Ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.7 Basé sur 3 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
3 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Gunther
Avis du: inconnu

Op 11 juni 2011 zijn wij getrouwd en na lang...

Op 11 juni 2011 zijn wij getrouwd en na lang zoeken en vergelijken voor een geschikte locatie vlakbij Hulshout, zijn we terecht gekomen bij Lindenhof in Baal. En dat hebben we ons niet beklaagd. Duidelijke afspraken, simpel af te spreken en heel betrouwbaar. Iedereen was het er over eens: het eten was perfect, de bediening was vlot, soepel, meegaan met de mensen aan de tafel. Gewoonweg de perfecte locatie voor ons!!! En het ideale feest.

Carl
Avis du: inconnu

Gezellig met de familie hier op zondagmiddag...

Gezellig met de familie hier op zondagmiddag gegeten. Sfeer is los, warm en hartelijk. Uitstekende kwaliteit van eten, met zeer goede huiswijn. Bediening: alles is naar wens verlopen. Dit is absoluut een echte aanrader, zeker als je de zeer interessante prijs voor een menu op zondagmiddag er nog bij neemt.

Kurt
Avis du: inconnu

Wij hebben hier ons trouwfeest gehad, en waren...

Wij hebben hier ons trouwfeest gehad, en waren super tevreden. De jonge uitbaters weten perfect wat de wensen van hun klanten zijn. Aanrader voor allerlei feestjes. Ruime parking mooie tuin en rustig gelegen in een modern kader. Uitstekende kwaliteit. 's zondags kan je hier gewoon gaan eten.

Tous les avis de ce restaurant