Gambrinus

Grote Markt 22 3300 TIRLEMONT
Note moyenne des avis
8.8 Basé sur 25 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
25 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Sarah
Sarah recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

TOPPER!!

Voor ons is dit de top van de 'klassieke Belgische keuken'.Als er Michelin sterren zouden moeten gegeven worden voor een filet pur of hazerug,zelfs de mosselen,dan zou dit restaurant zonder twijfel 3 sterren waardig zijn.De stad Tienen mag trots zijn met zo een kwaliteits restaurant!

placeholder
Tania-Maria
Tania-Maria recommande ce restaurant pour: Couples

Top!

Als culinaire speurneuzen is voor ons dit één van de beste zaken in Tienen. Kwaliteit / prijsverhouding is top. De Schotse Aberdeen Black Agnus is " To die for "... Zeer vriendelijke zaakvoerder en dit straalt ook af op het team. Een echte aanrader en je voelt je er meteen thuis. Dank u en tot weldra, Tania-Maria & Bart

placeholder
Katrien
Katrien recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zalige patron

Een heerlijke ervaring, de patron is zeer familiaal, en overvriendelijk. Eten is prima en dagvers. Kortom, één vd betere adresjes in Tienen.

Bart
Bart recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Zeer leuk authentiek restaurant

Zeer lekker met fantastische bediening, echt top - aanrader steak met huisgemaakte bearnaise !!!

jan
jan recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

't Beste van "t beste !!

genoten van de specialiteit: steaks !vriendelijke ediening, verzorgde maaltijd. perfecte prijs/kwaliteit verhouding. aanrader.

Koen
Koen recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Lekker eten

Geloof zeker niet de recensie van Sylvie. Als je kijkt naar haar andere beoordelingen zie je genoeg. Belachelijk en helemaal uit de lucht gegrepen. De sfeer in de Gambrinus is gemoedelijk, joviaal en de patron is zeker niet hautain! Eten is super lekker, bediening is vlot en vriendelijk. Wij gaan steeds tevreden naar huis!

Sylvie

Zeer hautaine en bedenkelijke bediening.

We hebben het genoegen gehad om hier de verjaardag van mijn broer te vieren. De patron van dit etablissement was zo boertig dat ik hier nooit meer een voet binnenstap. Voor alle duidelijkheid hij was onbeschoft tegen mijn ouders en toen ik hem hierover aansprak, stak hij nog een tandje bij. Na 2u (!) wachten op het hoofdgerecht ( na het aperitief en voorgerecht) en de ene tafel na de andere bediend te zien, vroegen we heel beleefd of er een probleem was omdat we al zo lang aan't wachten waren. Volgens de patron was het onze schuld omdat wij met 5 mensen verschillende schotels besteld hadden. Inderdaad 1 vol au vent en 4 rundertartaren. Onbegrijpelijk.

placeholder
Koen Quintens
0 Favoris
Avis du  27/03/2016

Beste, ik had graag geweten wat er echt fout gegaan is. Voor te starten onbeschoft en hautain is serieus overdreven, wij streven naar eerlijke en openlijke bediening en omgang met de klanten. En 2 uur wachten op rundertartaar lijkt mij zeer onwaarschijnlijk. Om deze kwestie op te klaren kan u mij bellen op het nummer 0495282205. Groetjes koen quintens.

Michel

Eerlijk Heerlijk

Zoals altijd, hebben we weer genoten van de lekker bereide belgische gerechten. Eenvoudig, zonder franjes maar lekker. Deze gerechten worden aan tafel gebracht door charmant en bekwaam personeel.

FREDDY

aangename tafelervaring

Het restaurant heeft ons zoals in het verleden aangenaam verrast. het eten en de bediening waren absoluut oK.

mues

PRIMA

ZEER GOEDE KEUKEN GOEDE KEUZE EN GEZELLIG

Tous les avis de ce restaurant