Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.0 Basé sur 10 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
10 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
sofie
Avis du: inconnu

Om nooit meer terug te keren.

We wouden vandaag met zes mensen hier gaan eten. Eerst kregen we niet eens een menu kaart of schonk de ober maar enige aandacht aan ons. Na haar geruime tijd, tokken we uiteindelijk toch haar aandacht, riep ze: 'Ja ja, ik heb jullie gezien! Ik kom al!' met een intonatie die ons erg op de zenuwen werkte. Gesloft kwam ze naast onze tafel staan, zuchtte ze, draaide ze met haar ogen en zei: 'Ja...' Wij bestellen simpele gerechten zoals koninginnenhapje, een croque monsieur en een burger. Nog voor de vierde persoon kon bestellen, onderbrak de ober ons en zei dat we maar maximum twee verschillende gerechten mochten bestellen omdat het 'te druk' was. Een 10-tal mensen is naar mijn mening toch niet druk. Dus hebben we alleen drankjes gevraagd, waarvoor ze heel rustig de tijd nam om deze in te schenken, op een plateau te zetten en met tegenzin ze kwam de drankjes brengen. Ook toen we de rekening vroegen hebben we uitzonderlijk lang moeten wachten ondanks we alleen drankjes genomen hebben. Tot slot konden we niet met 50 euro betalen maar moest het gepast zijn want de ober haalde het volgende argument aan: 'Moet je mijn portemonee zien?' Ik vind dit zeer arrogant gedrag met een veel te lange wachttijd. Om nooit meer terug te gaan.

Roger
Avis du: inconnu

Eten van een aanvaardbaar brasserieniveau....

Eten van een aanvaardbaar brasserieniveau. Een bedieningstijd van anderhalf uur voor een soep en een hoofdschotel is onder de middag echter zondermeer onaanvaardbaar, temeer daar wij er reeds om 11.30 als een van de eersten waren. Ongeinteresseerde bediening.

Hans
Avis du: inconnu

Echte aanrader ! De food was zeer lekker,...

Echte aanrader ! De food was zeer lekker, verzorgd en fijne bediening. Bovendien is het kader eigentijds en gezellig. Mooie wijnen, zeer bij prijs. We gaan snel terug.

Waltherus
Avis du: inconnu

afgelopen zaterdag zijn we met 4 vriendinnen...

afgelopen zaterdag zijn we met 4 vriendinnen ondereen in dit gezellige restaurant gaan eten .Na het warme onthaal namen we de aperitief:cocktail van de gerant op aanvraag weliswaar .Het was alsof ik in dubay in de duurste bar de cocktail van't huis aant drinken was zo lekker was hij!!! Hierna hebben we zeer lekker gegeten de wokschotel mag zeker in het restaurant van de bovenvermelde bar niet ontbreken als topper van de kaart evenals de scampi's van de chef . de steak was ook van zeer hoge kwaliteit . na al dit lekkers nog een lekker tasje koffie in het ontspannede kader van deze klasse zaak om de mooie avond af te sluiten... Zeker een bezoekje waard je zal het je niet beklagen integendeel!!!

Gustaaf
Avis du: inconnu

Na een vergadering in de mooie vergaderzaal...

Na een vergadering in de mooie vergaderzaal (echt een aanrader) besloten om nog iets te blijven eten in het restaurant. Het restaurant heeft een uniek kader in Tienen. Uitstekend eten (steak tartaar is prijs kwaliteit warm aanbevolen) en goede bediening. Ook in de zomer mag deze zaak van mij een bezoek verwachten aangezien er zich een uitnodigend terras bevindt in de tuin.

Johnny
Avis du: inconnu

27/05/2007 Op zondagavond was het rustig,...

27/05/2007 Op zondagavond was het rustig, aangenaam vertoeven in een sfeervol, eigentijds kader. Op het bord kregen we kraakverse producten. De suggestiewijn (per glas verkrijgbaar) was van een aanvaardbaar niveau. De presentatie van de borden was verzorgd, de bediening correct en vlot. (117938) Kwaliteit: 8 / 10 Service : 7 / 10 Sfeer: 8 / 10

Johan
Avis du: inconnu

Voorbije zondag hebben mijn echtgenote een...

Voorbije zondag hebben mijn echtgenote een bezoek gebracht aan dit restaurant. De huisbereide kroketten (garnaal en kaas) waren van een zeer goede kwaliteit. Ons hoofdgerecht, respectievelijk scampbrochette en lamsfilet met kruidenkorst waren heerlijk. een streling voor de tong. De huiswijn was van een aanvaardbare kwaliteit. Mijn dessert, een goede ouderwetse 'dame blanche' was goed, niet uitzonderlijk maar gewoon goed. Het 'lopende chocoladetaartje' van mijn echtgenote daarentegen smaakte naar een stukje paradijs op aarde. Menukaart beperkt maar lekker, zeer goede bediening, aangename sfeer en een heel aanvaardbare prijs /kwaliteits verhouding.

Andre
Avis du: inconnu

Vroeger heette het 'den bizzart' en toen vond...

Vroeger heette het 'den bizzart' en toen vond ik de proporties nogal klein. Nu valt het goed mee. Interieur is knap, eten is lekker, zeer toffe tuin bij mooi weer, personeel mag soms wel wat vriendelijker zijn, ... maar toch 1 van mijn favorieten in Tienen.

Hans
Avis du: inconnu

De vers gemalen americain is voor mij een waard...

De vers gemalen americain is voor mij een waardemeter. Hij was gewoon perfect: super vers en geserveerd zoals het hoort aan een zeer democratische prijs. Prachtige wijnen! een aanrader!

Isabelle
Avis du: inconnu

Heel lekktere keuken en een heel knap interieur...

Heel lekktere keuken en een heel knap interieur. Zeer groot en het terras achteraan is een aanrader voor zonnige dagen. Aangenaam aan het terras is ook dat het ommuurd is en dat kinderen er dus veilig kunnen spelen terwijl de ouders een glaasje drinken.

Tous les avis de ce restaurant