Avis pour De Kastelein

19 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.6
19 avis
date score
Marc
Avis du: 15/02/2020
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Het eten was zeer lekker, vlotte vriendelijke...

Het eten was zeer lekker, vlotte vriendelijke bediening.

van Berkel
Avis du: 14/12/2019
van Berkel recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Fijne sfeer en overheerlijk gegeten!...

Fijne sfeer en overheerlijk gegeten!

PIETER
Avis du: 25/11/2019
PIETER recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Altijd lekker en waar voor u geld! Zeker een...

Altijd lekker en waar voor u geld! Zeker een aanrader

Anita
Avis du: 20/10/2019
Anita recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening Lekker eten Niet lang...

Vriendelijke bediening Lekker eten Niet lang moeten wachten terwijl resto toch vol zat Gezellig interieur

Eddy
Avis du: 17/05/2019
Eddy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goede ontvangst, lekker eten en goeie service. ...

Goede ontvangst, lekker eten en goeie service. Super!!!

Nicole
Avis du: 13/05/2019
Nicole recommande ce restaurant pour: Groupes

The booking was not correct. We received a...

The booking was not correct. We received a confirmation email from Resto.be but the restaurant called me back within the hour to say there were no more tables available.

dierickx
Avis du: 09/02/2019
dierickx recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

twas lekker...

twas lekker

Dirk
Avis du: 20/01/2019
Dirk recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De bediening was correct maar niet vriendelijk....

De bediening was correct maar niet vriendelijk. Telkens we een vraag stelden kregen we een onvriendelijk antwoord. Kader was wel heel gezellig.

Nancy C.
Avis du: 13/01/2019
Nancy C. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellige omgeving, lekker eten en mooie portie...

Gezellige omgeving, lekker eten en mooie portie. Wij komen zeker terug! De gastheer heel sympathiek, de gastvrouw komt wat nors over maar was wel druk....

Goens J.
Avis du: 30/12/2018
Goens J. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten, Vriendelijke bediening....

Lekker eten, Vriendelijke bediening.

date score