Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi, Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.7 Basé sur 6 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
6 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Nathalie
Avis du: inconnu

top zaak !

Zalige coole funky lekkere brasserie en zoveel meer...Chef kan heel lekkere dingen maken vooral zijn sauzen zijn één voor een toppers !Bediening tof,jong ,dynamisch,met leuke humor,lekkere drankjes ,zalige tuin met terras .Genoeg parking kortom alles dik in orde,i love La pipe !!!!!!

Els
Avis du: inconnu

Vanaf juni tot en met augustus kan men bij...

Vanaf juni tot en met augustus kan men bij La Pipe ontbijten op zondag. Vandaag was het de ideale dag om dit met de familie te doen, vaderdag en mijn man werd 40 ! Zoals gewoonlijk was het weer dik in orde !! Ik had niet anders verwacht !!! Verse, kwaliteitsvolle produkten, vlotte bediening en met een stralende zon op een fantastisch terras mogen zitten, fantastisch !!!! Merci Tijs en team !!!! Tot de volgende.

nathalie
Avis du: inconnu

mijn allerliefste adresje !!!!!!!I Het is gewoo...

mijn allerliefste adresje !!!!!!!I Het is gewoon mijn ding lekker eten,meer dan goede bediening,toffe inrichting de La Pipe is "he MAX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nathalie
Avis du: inconnu

La Pipe .Dit is een van de leukste plekjes...

La Pipe .Dit is een van de leukste plekjes die ik ken,lekker eten en lekkere drankjes ,de bediening vooral de uitbaters zelf zijn heel leuk en gezellige mensen,als je een beetje geluk hebt wordt er na eten gedanst een aanrader,trendy leuk e inrichting ,een mooi vedet terras,en af en toe hele leuk thamavonden ,dus allen er heen zowel voor lekker drankjes als voor eten ,De kok kan heel lekkere sausen bereiden .Dus alle naar Stabroek naar La Pipe!!!!!!!!!!

Hilde
Avis du: inconnu

Ik kan onderstaande commentaar enkel met veel...

Ik kan onderstaande commentaar enkel met veel enthousiasme beamen. Wat je ook op de erg gevarieerde kaart bestelt, het overtreft altijd de verwachtingen. De zeer economische prijzen doen niet af aan de kwaliteit of quantiteit, zo is er woensdag a volonté stoofvlees met frietjes (6,5 €) en donderdag spaghetti (5€) ...daar kan je nauwelijks zelf de kookpotten voor op het vuur zetten thuis. De gemotiveerde en enthousiaste medewerkers bedienen één ieder op hun wenken en zomers leent de gezellig aangelegde tuin zich om van hun waaier aan overheerlijke cocktails en tapas te proeven. Kortom..superb food, stylish design, catchy music and nice people...nu ook zonder perse naar de Antwerpen te moeten rijden...

Margit
Avis du: inconnu

Een leuke en trendy bar/restaurant in het hartj...

Een leuke en trendy bar/restaurant in het hartje van de Antwerpse Polder! Overheerlijke klassieke gerechten en verrassend lekkere Tapas van chef Rik om duimen en vingers van af te likken! Daarenboven zijn de prijzen lager t.o.v. andere restaurants in de buurt maar dit doet niets af aan de kwaliteit die geserveerd wordt! In het weekend wordt de bar rond 23u omgetoverd tot een heus klein danscafé mét DJ en van tijd tot tijd worden er zelfs speciale avonden georganiseerd. Wat mij betreft een echte topper!

Tous les avis de ce restaurant