Avis pour San Remo

201 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.5
201 avis
date score
Michel V.
Avis du: inconnu

Kwaliteit prijs. Men besteld een mixed grill...

Kwaliteit prijs. Men besteld een mixed grill met 5 verschillende vlezen. Je verwacht op zen minst toch vlees en het waren 5 kleine porties + supplement van 4,50 € nog voor saus. Bij afrekening geen afzakker gekregen tafel naast ons wel. Obers niet al te sympathiek !

Bart
Avis du: inconnu

We hadden een menu genomen en als hoofdgerecht...

We hadden een menu genomen en als hoofdgerecht Sole Meunière gekozen (toeslag van 2 euro) maar dit hoofdgerecht trok op niets! Spijtig! Het overige viel best mee.

Michel Vanhoorden
0 Favoris
3 Avis
Avis du  16/07/2016

Als men commentaar wil geven moet men het menu goed lezen er staat : filets de sole atlantique "Meunière" en niet sole meunière! De prijs is niet dezelfde.

Georges
Avis du: 02/03/2020
Georges recommande ce restaurant pour: Groupes

Accueil froid assiette sans présentation et...

Accueil froid assiette sans présentation et sans saveur sauce béarnaise amère et hors de prix par rapport au contenu de l assiette bref très déçu

Anny
Avis du: 11/05/2019
Anny recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lawaai rondom ons (we vroegen een rustige tafel...

Lawaai rondom ons (we vroegen een rustige tafel). Vrij lange wachttijden (voor enerzijds lunch en anderzijds cannelloni). Droge cannelloni.

Lydia
Avis du: 14/05/2017
Lydia recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Kwaliteit is ok maar borden niet smaakvol gedre...

Kwaliteit is ok maar borden niet smaakvol gedresseerd. Misschien was er een andere chef in de keuken want dit is mij de andere keren niet opgevallen. Meloen met parmahesp : bord vol hesp en 2 schijfjes meloen op het bord gegooid. Elk bord komt uit de keuken met sla, geraspte wortels en het bestelde gerecht. Patron zijn lachspieren waren gespannen die dag ! Bediening veel te serieus voor een italiaans restaurant waar doorgaans toch wat meer ambiance is. Nederlandse taal is hun, na al die,jaren in st pieters leeuw zaken te doen, nog steeds vreemd maar : prijs/kwaliteit wel ok.

jacqueline
Avis du: 19/01/2017
jacqueline recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

prijs/kwaliteit is het goed...

prijs/kwaliteit is het goed

placeholder
Gilles
Avis du: inconnu

Heureusement que c'est bon

Nous y sommes déjà allé plusieurs fois, mais hier c'était la dernière. Les 5 malheureux scampis étaient bien seul face à la masse de pâtes sauce tomate (et rien d'autre), le dessert oublié dans la commande, et le patron extrêmement froid et désagréable, sans oublier le temps d'attente pour avoir l'addition et le souche TVA "oubliée". Un petit légume ne ferait pas de tort avec les viandes. Bref je trouve que ce n'est pas donné pour ce qu'on reçoit en retour. Heureusement, ce qu'on a dans nos assiettes était bon.

Muriel
Avis du: 25/06/2021
Muriel recommande ce restaurant pour: Groupes

Pizza brûlée. Aucun mot d'excuse de la part...

Pizza brûlée. Aucun mot d'excuse de la part du restaurateur. C'est inacceptable.

Ugo
Avis du: 04/10/2020
Ugo recommande ce restaurant pour: Groupes

J'ai passé un bon moment avec mes amis. Dommage...

J'ai passé un bon moment avec mes amis. Dommage que le service et la nourriture n'était pas top.

johan
Avis du: 20/02/2019
johan recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het ontvangst viel best mee, alsook gaf het...

Het ontvangst viel best mee, alsook gaf het restaurant een gezellige indruk mee. Als voorgerecht had mijn vrouw oesters genomen waar een slechte bijzat, en daar heeft ze erg ziek van geweest. We hadden als hoofdgerecht steak "saignant" gevraagd, en die kwam er "a point" aan. Door een klacht aan een personeelslid,hebben we de oesters uiteindelijk niet moeten betalen, maar tenslotte voor ons geen tweede maal San Remo.

date score