Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Mardi soir, Mercredi, Jeudi, Samedi midi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.9 Basé sur 11 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
11 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Guido
Avis du: inconnu

super

We zijn hier vorige week gaan eten, eten en bediening super. Correcte prijzen voor heel lekker en verzorgd eten. Als ik een klein minpuntje mag vermelden, dan vond ik het interieur wat te donker. Zou hier niet komen eten met mooi weer.

Kelly
Avis du: inconnu

Maandmenu december was subliem !!! ***...

Maandmenu december was subliem !!! ***

Alastair
Avis du: inconnu

zeer aangenaam...

zeer aangenaam

Patrick
Avis du: inconnu

Uitstekende keuken, het maandmenu van augustus...

Uitstekende keuken, het maandmenu van augustus was zondermeer af. De bediening is correct, het terras is aangenaam. Zeer interessante en betaalbare wijnkaart..

Marc
Avis du: inconnu

Wij waren hier op Pasen, voor moeders 75ste...

Wij waren hier op Pasen, voor moeders 75ste verjaardag, met elf aan tafel. Klassieke Belgische keuken, jonge beginners, pico bello verzorgd, deftige hoeveelheden, eerlijke prijzen en vriendelijke bediening in een warm bucolisch interieur. Het moet verdomd niet altijd trendy zijn. Tip: als je met een man of vier bent, reserveer de (open) voutekamer!

Jacques
Avis du: inconnu

Excellent - bon accueil de la patronne, Carolin...

Excellent - bon accueil de la patronne, Caroline, qualité prix impeccable Garçon très professionnelle et conviviale En droit sympa - facilité de parking - pas loin des grand axes routier Il y a un lunch à 13,00 € ou 20,00 € vin et café compris - à essayer.

INGE
Avis du: inconnu

Wij hebben hier genoten van een heel fijne...

Wij hebben hier genoten van een heel fijne avond. De bediening was vriendelijk, zonder opdringerig te zijn. Het maandmenu was aantrekkelijk geprijsd en heel lekker. Hetzelfde geldt voor de bijhorende wijnen. De keuken is klassiek en mocht - wat ons betreft - iets inventiever zijn, maar deze subjectieve opmerking doet geen afbreuk aan de kwaliteit. Het enige minpuntje vonden wij de vrij kleine porties voor voor-en hoofdgerecht.

yssingeaux
Avis du: inconnu

dat Deboeverie"s" met of zonder "s" kunnen...

dat Deboeverie"s" met of zonder "s" kunnen koken is wel bevestigd deze week. Lekker, beetje klassiek en braafjes maar correct . Héél jammer dat we door de "sommelier" met een kluitje in het riet werden gestuurd. dan moet je de oude "Gavere" wijnkaart niet aanbieden vind ik; Superleive gastvrouw, HOU ZO VOL !!!

Stijn
Avis du: inconnu

Wat een aangename verrassing! Verse producten,...

Wat een aangename verrassing! Verse producten, vlotte bediening en prima prijs/kwaliteitsverhouding! Ik kom zeker nog terug!

Tous les avis de ce restaurant