Avis pour Bistro Pacific

53 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.7
53 avis
date score
marc
Avis du: 28/05/2018
marc recommande ce restaurant pour: Groupes

Wij reserveerden speciaal voor de "steak tartaa...

Wij reserveerden speciaal voor de "steak tartaar van filet-pur, handgesneden", zoals die op de website gepubliceerd staat (27.05.2018) . Bij aankomst bleek men beslist te hebben om deze van de kaart te halen. Er stond wel Irish beef en filet-pur op de kaart..... Er werd ons geen compensatie, noch een ander voorstel gedaan. Ik merkte op dat het meer tijd neemt om een menukaart bij de drukker te bestellen dan deze op de website aan te passen. Die opmerking kon kennelijk niet geapprecieerd worden bij het personeel. We zijn dan maar opgestaan.

Frederic
Avis du: 27/06/2019
Frederic recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Restaurant, food, service all fine. Just that...

Restaurant, food, service all fine. Just that my booking was not taken into account...

yasmine
Avis du: 03/03/2019
yasmine recommande ce restaurant pour: Groupes

We zaten dicht op elkaar .. En ons voorgerecht...

We zaten dicht op elkaar .. En ons voorgerecht (hapjes) kwamen samen met ons hoofdgerecht.. ik heb van niets kunnen genieten. Het soepje dat we van jullie kregen, was nog niet op toen we ons eten kregen.

Van der Linden
Avis du: 03/02/2019
Van der Linden recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We hebben vegetarisch besteld maar niet gekrege...

We hebben vegetarisch besteld maar niet gekregen, de steak was saignant gevraagd maar was nog blue,ze kwamen niet rond voor het drinken te vragen!!! Slechte bediening!

Hanne
Avis du: 28/05/2019
Hanne recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

We hebben na het bestellen van het eten een...

We hebben na het bestellen van het eten een uur en een kwartier gewacht op ons eten. Dit vonden we toch wel wat te lang. Het eten zelf was in orde en de bediening was ook prima.

Elke
Avis du: 25/05/2019
Elke recommande ce restaurant pour: Cadre trendy

We hebben verkeerde dranken gekregen na lang...

We hebben verkeerde dranken gekregen na lang wachten. En ook heel droge macaroni zonder saus..

Ivo
Avis du: 24/09/2019
Ivo recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Vlotte dienstverlening. Wel prijzig voor de...

Vlotte dienstverlening. Wel prijzig voor de aangeboden maaltijden. Voordeel: de hele dag open, dus je voelt je na 14.30u niet opgejaagd.

Daniel
Avis du: 02/07/2019
Daniel recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het eten was lekker echter, hoeveelheid stoofvl...

Het eten was lekker echter, hoeveelheid stoofvlees en frietjes mocht iets meer, teveel soep bij pasta

Betty
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 17/03/2018
Betty recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Ontdekking door aanbieding restodays : lekker...

Ontdekking door aanbieding restodays : lekker menu !

Vanessa
Avis du: 19/02/2018
Vanessa recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy

het is een aangename locatie met bekwaam, kindv...

het is een aangename locatie met bekwaam, kindvriendelijk personeel. Het eten wordt proper en hedendaags geserveerd maar persoonlijk lagen mijn verwachtingen hoger, zeker gezien de prijsverhouding. Wel een absolute toplocatie om gezellig iets te drinken

date score