Avis pour Bistro Pacific

53 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.7
53 avis
date score
yasmine
Avis du: 03/03/2019
yasmine recommande ce restaurant pour: Groupes

We zaten dicht op elkaar .. En ons voorgerecht...

We zaten dicht op elkaar .. En ons voorgerecht (hapjes) kwamen samen met ons hoofdgerecht.. ik heb van niets kunnen genieten. Het soepje dat we van jullie kregen, was nog niet op toen we ons eten kregen.

marc p.
Avis du: 23/02/2019
marc p. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

iedereen was tevreden alles was heel lekker...

iedereen was tevreden alles was heel lekker en meer dan voldoende. zeker een aanrader en vatbaar voor herhaling

Nadine
Avis du: 18/02/2019
Nadine recommande ce restaurant pour: Couples

Mooi interieur , goede service en lekker eten...

Mooi interieur , goede service en lekker eten !!

Nadine
Avis du: 14/02/2019
Nadine recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Het eten was erg lekker. Er is meer keuze voor...

Het eten was erg lekker. Er is meer keuze voor een vegetariër dan in andere zaken op de Markt van Sint-Truiden.

Dietrich V.
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Luxe ontbijt
Avis du: 11/02/2019
Dietrich V. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Super lekker...

Super lekker

Sisy A.
Avis du: 10/02/2019
Sisy A. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijk, en kunnen meelachen met een...

Zeer vriendelijk, en kunnen meelachen met een grapje. Indien er plezante kerels mee aan tafel zitten. Verder was het eten héél lekker.

Jacques
Avis du: 04/02/2019
Jacques recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Wij zijn zeer regelmatige bezoekers en dat...

Wij zijn zeer regelmatige bezoekers en dat zegt toch genoeg over onze waardering voor zowel het personeel, de verfijnde keuken, de sfeer en de inspanningen van de uitbater.r

Van der Linden
Avis du: 03/02/2019
Van der Linden recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We hebben vegetarisch besteld maar niet gekrege...

We hebben vegetarisch besteld maar niet gekregen, de steak was saignant gevraagd maar was nog blue,ze kwamen niet rond voor het drinken te vragen!!! Slechte bediening!

LEEN
Avis du: 21/01/2019
LEEN recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer vriendelijk. Zeer lekker. Heel origineel...

Zeer vriendelijk. Zeer lekker. Heel origineel

joke
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Luxe ontbijt
Avis du: 14/01/2019
joke recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Prima service... aangename aankleding... lekker...

Prima service... aangename aankleding... lekker eten ..top meer moet dat niet zijn..

date score