Avis pour L'angelo Rosso

18 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.3
18 avis
date score
placeholder
Hervé
Avis du: inconnu

Beaucoup trop cher. 31 euros Osso buco, 25...

Beaucoup trop cher. 31 euros Osso buco, 25 euros escalope, etc ... Menu 37 euros des petites quantités. Pas terrible. Bcq de show. N'y retournerait jamais plus.

Isabelle
Avis du: inconnu

L'ambiance est sympa et chaleureuse. Les plats...

L'ambiance est sympa et chaleureuse. Les plats sont bons, mais le rapport qualité-prix faute ! Impératif de réserver car souvent pris d'assaut.

Karl
Avis du: inconnu

Zeer goede keuken, maar niet voor de pizza... ...

Zeer goede keuken, maar niet voor de pizza... Belangrijk, ik had een klein ogelukje met mijn glas wijn, en ik kreeg een hemd van de patron... Dit is service van de bovenste plank...

guy
Avis du: inconnu

gezellig en modern restaurant , de gerechten...

gezellig en modern restaurant , de gerechten zijn van een degelijk niveau , zeer goede kwaliteit vd gebruikte produkten , professionele bediening , goede wijnkaart , een aanrader

Peter
Avis du: inconnu

Wij gingen er eten voor de verjaardag van onze...

Wij gingen er eten voor de verjaardag van onze dochter. Alhoewel we achteraan , vlakbij de keuken zaten, was het er toch aangenaam en voldoende verlucht. Dit is echt wel een restaurant met een aangenaam kader en waar je nog met voldoende 'ruimte' kunt genieten van een etentje. Het eten zelf is maar met één woord te omschrijven. " Verrukkelijk !! ". Ik zal niet zeggen dat het goedkoop is maar het is zeker en vast zijn geld waard. Ik heb de zeetong gebakken in botersaus met truffelschilfers (suggestiekaart) gegeten en ik kan het aan iedereen aanraden. Dit is voor mij toch wel één van de beste restaurants van Sint-Truiden.

Laurent
Avis du: inconnu

Lekker, beetje duur!...

Lekker, beetje duur!

placeholder
Jan
Avis du: inconnu

Ik kom toevallig in St Truiden en wil Italiaans...

Ik kom toevallig in St Truiden en wil Italiaans eten. Ik was blij verrast door de zeer attente en vakkundige bediening. De wijnkaart alleen al verplicht mij om terug te keren. De tafel bij de open keuken ook. Ik heb alle mooi geschikte borden zien vertrekken en genoot van de sfeer. Ik ben een liefhebber van scalopini en vond die hier eindelijk lekker pittig klaargemaakt. Mijn vrouw is dan weer de minestrone kenner. Ze was meer dan verrast. Dit was een echte soep voor een winterse dag. Dit restaurant , het management, de bediening en de koks verdienen een applaus. Ik kom terug en hoop terug te kunnen applaudisseren.

placeholder
Luc
Avis du: inconnu

Twee jaar geleden voor de eerste maal geweest...

Twee jaar geleden voor de eerste maal geweest en had er geen al te beste herinneringen aan overgehouden. Vorige week teruggeweest en ditmaal uitstekend. scampi's als voorgerecht -zonder meer goed en prima gepresenteerd- en een uitmuntende escalope milanese -wel zelf tomatensaus vragen voor de pasta- . De zelf gekozen Pinot gris was niet bijzonder, maar de chef raadde ons nadien een andere witte wijn aan welke veel soepeler en smaakvol was. De zaak zat overvol, maar het was dan ook een zaterdag. Wel iets te rumoerig om er een gezellig onderonsje van te maken. Onze tafel stond voor de open keuken en dat was ook niet de beste plaats. Wij zullen nu zeker geen twee jaar meer wachten om nog eens te komen, maar eerder op een doordeweekse dag.

Noëlla
Avis du: inconnu

Op een middagje willen reserveren om s avonds...

Op een middagje willen reserveren om s avonds gezellig buiten te tafelen, helaas was buiten alles volzet, dan maar een tafeltje binnen gereserveerd. Bediening was correct tot vriendelijk. Carpaccio van tonijn als voorgerecht (ok, zonder meer) en daarna een gemengde visschotel als hoofdgerecht (met enkel de kreeft als hoogvlieger) De voorgestelde wijn viel zeker in de smaak en de limoncello van het huis was eveneens zeer geapprecieerd. We komen zekers nog eens terug, al zal het niet ons wekelijks adresje worden.

Peter
Avis du: inconnu

Gisteren zijn we met vrienden nog eens gaan...

Gisteren zijn we met vrienden nog eens gaan eten bij l'Angelo Rosso. Wij kwamen hier in een recent verleden al verscheidene keren eten en dat viel altijd goed mee. Ook nu heeft het ons gesmaakt maar toch kunnen wij ons niet ontdoen van het gevoel dat er in de keuken iets veranderd is. Misschien de kok , alhoewel men beweert van niet !? Het eten is er in ieder geval niet op achteruit gegaan. Alles was lekker en verzorgd. We moesten wel langer wachten dan gewoonlijk en spijtig genoeg was er geen rookvrije plaats meer. Vroeger werd er vooraan in het restaurant niet gerookt maar nu mocht men blijkbaar overal roken. Het blijft voor mij nog altijd een aanrader met altijd nieuwe en lekkere suggesties van de Chef.

date score