Avis pour Brasserie De Markt

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
date score
Jos
Avis du: 18/11/2019
Jos recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten en vriendelijk personeel en de...

Lekker eten en vriendelijk personeel en de drank was ook in orde alsook het gezelschap en voor herhaling vatbaar .tot binnenkort

Kelly
Avis du: 08/11/2019
Kelly recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening, wachttijd was zeker...

Vriendelijke bediening, wachttijd was zeker oké. Het eten was lekker en warm.

Harald
Avis du: 03/11/2019
Harald recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Leuke ontvangst en zeer vlotte bediening. Het...

Leuke ontvangst en zeer vlotte bediening. Het eten was zeer lekker en de porties waren meer dan voldoen. Een toppertje

Lisa
Avis du: 29/10/2019
Lisa recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Onze menu was zeer lekker en heel vriendelijk...

Onze menu was zeer lekker en heel vriendelijk personeel.

Guy
Avis du: 27/10/2019

Eten was lekker, bediening vriendelijk. Biefst...

Eten was lekker, bediening vriendelijk. Biefstukje woog net geen 100 gram denk ik...dat vond ik beetje overdreven...

placeholder
Mieke
Avis du: 26/10/2019
Mieke recommande ce restaurant pour: Couples

Met 2 koppels op zoek naar een low budget resta...

De mossels waren groot en zeer lekker . De stoverij was mals maar veel te zoet. De steak tartaar was genoeg en lekker doch geen kans om zelf op smaak te brengen. Wat tegen de borst stoot is dat de frieten apart aangerekend worden terwijl dat pas achteraan de kaart terloops vermeld wordt. Wees eerlijk en vermeld dat bij de menu's . Brood is inbegrepen doch hebben wij niet gezien op tafel. Ondanks een gezellig kader en een vriendelijke bediening hebben wij een gemengd gevoel aan dit bezoek.

rudy
Avis du: 25/10/2019
rudy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

het was wat we ervan verwacht hadden: lekker...

het was wat we ervan verwacht hadden: lekker eten én vriendelijke service

Benny
Avis du: 25/10/2019
Benny recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Kwaliteit/prijs/vriendelijke ontvangst en bedie...

Kwaliteit/prijs/vriendelijke ontvangst en bediening

Ines
Avis du: 24/10/2019
Ines recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Prima...

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Prima gerechten. Absolute aanrader!

Luc
Avis du: 23/10/2019
Luc recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

alles naar wens; lekker eten en vlotte bedienin...

alles naar wens; lekker eten en vlotte bediening

date score