Avis pour Kasteel Walburg

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
date score
Frank
Avis du: 07/02/2020
Frank recommande ce restaurant pour: Couples

Super lekkere lamsfilet met korstje. Zeer vrien...

Super lekkere lamsfilet met korstje. Zeer vriendelijke bediening Aanrader!

Marleen
Avis du: 17/01/2020
Marleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het eten was lekker, alles was in orde, alleen...

Het eten was lekker, alles was in orde, alleen de deur naar de gang bleef grotendeels open staan en daar kwam veel kou uit. We zaten ook rechtover de deur. Mvg, Marleen

Denise
Avis du: 15/01/2020
Denise recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Lekker eten en voldoende tijd tussen de gerecht...

Lekker eten en voldoende tijd tussen de gerechten. Wel jammer dat we geen dessert meer konden bestellen. Dit door een reservatie om 20u30. Hadden we eerder geweten dan hadden we een dessert besteld samen met de bestelling van de voor- en hoofdgerechten.

Hendrik
Avis du: 24/12/2019
Hendrik recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goede bediening en lekker gegeten. Prijs kwalit...

Goede bediening en lekker gegeten. Prijs kwaliteit verhouding in orde. Ook de omgeving en interieur zijn uitnodigend.

Stijn
Avis du: 22/12/2019
Stijn recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Vlotte, vriendelijke bediening. Zeer lekker...

Vlotte, vriendelijke bediening. Zeer lekker gegeten. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Een aanrader!

TONY
Avis du: 21/12/2019
TONY recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Supper gezellig, goede en vriendelijke bedienin...

Supper gezellig, goede en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.

Gerry
Avis du: 07/12/2019
Gerry recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Na elk bezoek aan het restaurant gaan we heel...

Na elk bezoek aan het restaurant gaan we heel voldaan terug naar huis De kwaliteit en de presentatie van het eten zijn dik in orde, de wachttijden tussen de gerechten zijn perfect getimed en de bediening verdient ook een pluim!

Hilde
Avis du: 03/12/2019
Hilde recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

een mooi kader, lekker eten en een vriendelijke...

een mooi kader, lekker eten en een vriendelijke bediening

Jonas
Avis du: 17/11/2019
Jonas recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Bediening top,eten ook top. Mij zien ze zeker...

Bediening top,eten ook top. Mij zien ze zeker terug

bert
Avis du: 04/11/2019
bert recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

prijs-kwaliteit, rustige sfeer, zeer vriendelij...

prijs-kwaliteit, rustige sfeer, zeer vriendelijke bediening

date score