Avis pour Taverne Kopenhagen

169 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.6
169 avis
date score
Saskia
Avis du: 09/11/2019
Saskia recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Ik heb varkenswangetjes besteld en heb gewoon...

Ik heb varkenswangetjes besteld en heb gewoon stoofvlees gekregen. Dit was zeker 3€ goedkoper dan varkenswangetjes! Dit is bedrog!

Nancy
Avis du: 14/12/2019
Nancy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wok met mie en verse tonijn besteld. Was ten...

Wok met mie en verse tonijn besteld. Was ten eerste geen mie maar cappelini. En de tonijn was superdroog en uitgebakken. Bij terugsturen van gerecht was voorgesteld om iets anders van gerecht te geven. Was zeer correct van de 'kok'. Dit hebben wij geweigerd. Daarna werd onze tafel met gezelschap fel genegeerd. Personeel was nadien ook wel kinderachtig en koppig wat bleek uit het feit dat wij volledig genegeerd werden. Was echt onvolwassen om zo te reageren.

linda
Avis du: 01/07/2018

als je een tafel reserveert en er is geen plaat...

als je een tafel reserveert en er is geen plaats voorzien dan kan je er ook niet blij van worden

Maggy
Avis du: 18/10/2018
Maggy recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Het personeel was vriendelijk. 2 personen hebbe...

Het personeel was vriendelijk. 2 personen hebben zalm genomen alle 2 diarree en overgegeven . De zalm had ook een raar bijsmaakje

ERIK
Avis du: 17/04/2017
ERIK recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

lekker, snelle bediening...

lekker, snelle bediening

De Brabander
Avis du: 11/01/2020
De Brabander recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Temperatuur in het restaurant te laag en onaang...

Temperatuur in het restaurant te laag en onaangename ventilatiestromingen/ turbulenties.( enkel glas!)

Luc
Avis du: 03/05/2019
Luc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Heel nette zaak. Lekker eten aan een democratis...

Heel nette zaak. Lekker eten aan een democratische prijs. Heel vriendelijk personeel . Vlugge bediening ondanks het groot aantal eters. Enige minpuntje. Tafeltjes voor 2 personen zijn echt te klein.

Patrick
Avis du: 01/04/2018
Patrick recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten. Vlotte service....

Lekker eten. Vlotte service.

Johan
Avis du: 08/03/2020
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We hebben zeer lekker gegeten, bediening was...

We hebben zeer lekker gegeten, bediening was vriendelijk. Jammer dat het eten zo snel achter onze aperitief werd geserveerd. We hadden best wel glaasje wijn willen drinken bij het eten. Ook dessert kwam vrij snel na het eten, eerst koffietje drinken en dan dessert maar soit de man van de bediening was zeer vriendelijk en het eten was top!

Eric
Avis du: 06/01/2020
Eric recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte service en lekkere schotels...

Vlotte service en lekkere schotels

date score