Avis pour Taverne Kopenhagen

168 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.6
168 avis
date score
Lieve
Avis du: 23/02/2020
Lieve recommande ce restaurant pour: Groupes

Alles verloopt naar wens....

Alles verloopt naar wens.

Johan
Avis du: 27/01/2020
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Keurig en zeer vriendelijke bediening. Lekker...

Keurig en zeer vriendelijke bediening. Lekker eten en meer dan voldoende dus een topper wat prijs kwaliteit betreft. Ook de prijzen van de drankenkaart vallen zeer goed mee. Wij komen alvast bij een andere gelegenheid zeker terug.

Keymolen
Avis du: 13/01/2020
Keymolen recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Lekker eten, vriendelijke bediening wij komen...

Lekker eten, vriendelijke bediening wij komen regelmatig

De Brabander
Avis du: 11/01/2020
De Brabander recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Temperatuur in het restaurant te laag en onaang...

Temperatuur in het restaurant te laag en onaangename ventilatiestromingen/ turbulenties.( enkel glas!)

Jens
Avis du: 07/01/2020
Jens recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

The food is always good, just like the service....

The food is always good, just like the service. Simple as that.

Eric
Avis du: 06/01/2020
Eric recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte service en lekkere schotels...

Vlotte service en lekkere schotels

Marc
Avis du: 06/01/2020
Marc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Kwaliteit/prijs/vriendelijkheid....

Kwaliteit/prijs/vriendelijkheid.

Guido
Avis du: 03/01/2020
Guido recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte en vriendelijke bediening en lekker...

Vlotte en vriendelijke bediening en lekker gegeten

Erwin
Avis du: 30/12/2019
Erwin recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

mooi interieur, lekker gegeten en vriendelijke...

mooi interieur, lekker gegeten en vriendelijke bediening tafeltje aan het raam zoals bij reservatie doorgegeven

Van Cotthem
Avis du: 28/12/2019
Van Cotthem recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Het eten was lekker en voldoende. We zaten...

Het eten was lekker en voldoende. We zaten rustig in het tweede deel. De ober kwam wel niet zo heel vaak langs waardoor we hem enkele keren zelf moesten halen.

date score