Avis pour 3ri4en

5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.5
5 avis
date score
Tiny
Avis du: inconnu
Tiny recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Geslaagde verjaardag

Zijn met een groepje van 5 gaan eten voor een verjaardag. Zaten aan een super gezellige tafel vlak aan de open haard ( niet aan natuurlijk maar geeft zo een gezellig gevoel) op de kaart voor ieders wat wils gevonden en de bediening was zeer vriendelijk. we hadden ook een zeer goed zicht op de speeltuin. Zeker de moeite om met de kinderen terug te komen. Komen deze zomer zeker op het terras zitten.

eddy
Avis du: inconnu

prachtige lokatie aan de drie rivieren

We hebben maakten hier vorige zomer een stop met de fiets. Het terras heeft zonder twijfel het mooiste uitzicht van uren in het rond. Onze kaaskroketten waren uitstekend. We komen deze zomer zeker terug.

Jessy
Avis du: inconnu

lekker gegeten in een zeer gezellig kader en...

lekker gegeten in een zeer gezellig kader en een aangename sfeer. Echt een aanrader! De patron is hier bijna altijd zelf aanwezig, wat wij dan toch een belangrijk punt vinden.

arnouts
Avis du: inconnu

Zeer goede prijs -kwaliteit. Vriendelijke bedie...

Zeer goede prijs -kwaliteit. Vriendelijke bediening. Aangenaam kader. Voor ons een aanrader.

Yves
Avis du: inconnu

Werkelijk een aanrader. Gaan eten met de kinder...

Werkelijk een aanrader. Gaan eten met de kinderen, erg attentvolle service, zeker voor de kleintjes. Een erg mooi interieur en een leuke kaart, zeker niet te duur. Wij gaan zeker terug.

date score