Avis pour Pastorale

471 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.2
471 avis
date score
katia l.
longeval
Date du repas: 20/01/2018
katia l. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Een ontzettend mooi exclusief interieur en...

Een ontzettend mooi exclusief interieur en culinaire ervaring - een totaal beleving.

Aurelie
Becquer
Date du repas: 20/01/2018
Aurelie recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Belle découverte culinaire ! Un menu qui va...

Belle découverte culinaire ! Un menu qui va crescendo au fur et à mesure des plats ... un service très attentionné!

Andrzej Z.
Zarowski
Date du repas: 20/01/2018
Andrzej Z. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Mooi interieur, zeer leuke sfeer, fenomenale...

Mooi interieur, zeer leuke sfeer, fenomenale gerechten, geweldige wijnen en uitstekende service.

zita v.
van kerkhoven
Date du repas: 20/01/2018
zita v. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Al jaren zeurde mijn partner me de oren van...

Al jaren zeurde mijn partner me de oren van mijn lijf om in de Pastorale te gaan eten. We passeren dagelijks dit mooie restaurant, maar ik hield de boot af (kostelijk). Tot we op een avond een cadeaubon kregen van de collega's van mijn man van ... De Pastorale. Na zijn veertigste verjaardag was het dan zover en zijn we er gaan eten ... het was een superervaring ... heel vriendelijke bediening, uitmuntende gerechtjes, supermooi kader, en ook wel een supergepeperde rekening achteraf, maar voor 1 keer wou ik er gewoon echt van genieten. Niet iets om elk jaar te doen (qua kostprijs) maar zeker een aanrader ... . Ik heb er echt enorm van genoten.

Eric
Lauwers
Date du repas: 20/01/2018
Eric recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Een van de betere sterrenrestaurants dat we...

Een van de betere sterrenrestaurants dat we al bezocht hebben. Schitterende combinaties , zalige wijnen en perfecte bediening ! Doe zo verder en die derde ster komt eraan.

An
De Bock
Date du repas: 20/01/2018
An recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het was een hele ervaring om een tweesterren...

Het was een hele ervaring om een tweesterren restaurant te proberen het eten was fantastisch, al die aandacht voor details, al die heerlijke smaakcombinaties. De prijs was hoog (600 eur voor twee personen) maar gerechtvaardigd gezien het vele werk dat zoiets kost. Daarom toch niet iets om regelmatig te doen.

Guy
Buyst
Date du repas: 19/01/2018
Guy recommande ce restaurant pour: Couples

Big disappointment. Good quality of the food...

Big disappointment. Good quality of the food but didn't like the taste of most of the dishes (this is personal of course). Also much to expensief, and on top, they try to sell you some extra's, like caviar and truffel each time at 20 euro pp. For the price of 530 euro/2 pers without coffee, you wood expect that it wood be included in the price, if they think your dish would taste better with a slide of truffel.

Harry
Schuijt
Date du repas: 19/01/2018
Harry recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Alles klopte, verrassend menu, vriendelijke...

Alles klopte, verrassend menu, vriendelijke correcte bediening, mooi interieur; Perfecte avond in goed gezelschap

placeholder
Godelieve
Vanhoecke
Date du repas: 19/01/2018
Godelieve recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Het hele team verstaat de kunst van het de...

Het hele team verstaat de kunst van het de klant helemaal naar de zin te maken, tafelen op hoog niveau !

Aurelien R.
Ranjard
Date du repas: 18/01/2018
Aurelien R. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Gezellige avond gehad, met heel goed eten!!...

Gezellige avond gehad, met heel goed eten!! Service begon een beetje stijf, maar liep losser naar einde van de avond.

date score