Avis pour Pastorale

255 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.0
255 avis
date score
Tom D.De Houwer
Tom D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  17/07/2017

Uiterst verfijnde gerechten in een mooi kader...

Uiterst verfijnde gerechten in een mooi kader geserveerd door aangenaam en vriendelijk zaalpersoneel. Veel meer kan een mens niet verlangen.

Dennis C.Casters
Dennis C. recommande ce restaurant pour:
Avis du  17/07/2017

Perfect gekookt eten en perfecte service en...

Perfect gekookt eten en perfecte service en met alle wensen rekening gehouden

Erika V.Van Geyte
Erika V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/07/2017

Een culinaire ontdekking waar het plaatje klopt...

Een culinaire ontdekking waar het plaatje klopte.

Gilbert v.van Rens
Gilbert v. recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/07/2017

Goed kader en keuken, uitstekende selectie...

Goed kader en keuken, uitstekende selectie wijnen per glas en zeer goede sommelier. Bediening ook prima maar mag iets 'losser'. Vis van hoofdgerecht menu Aqua was iets te rauw aan een zijde

Jeroen V.Van den berg
Jeroen V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/07/2017

Ik ben erg tevreden. Vooral de aandacht die...

Ik ben erg tevreden. Vooral de aandacht die uitgang naar de dieetvereisten ging zelfs tot bij de hapjes bij de koffie. (1 persoon halal, de andere geen chocolade). Het vervangend dessert dat werd aangeboden was een van de beste desserten die ik ooit gegeten heb!

Jipson M.
Jipson M. recommande ce restaurant pour:
Avis du  14/07/2017

Always surprises me when I come in with my...

Always surprises me when I come in with my guests. Was a regulur at WY brussels for its quality and hospitality. Was convenient being located at Brussels - can't wait till they open at Brussels.

placeholder
WillyVan de schoot
Willy recommande ce restaurant pour:
Avis du  14/07/2017

Lekker van aperitief hapjes tot het dessert, Pr...

Lekker van aperitief hapjes tot het dessert, Professionele bediening Duurdere prijsklasse toch een aanrader!!!

eddyhuyghe
eddy recommande ce restaurant pour:
Avis du  12/07/2017

HIP HIP HOERA...

HIP HIP HOERA

placeholder
HerlindeLeyssens
Herlinde recommande ce restaurant pour:
Avis du  10/07/2017

Fantastisch: het personeel, allemaal mét person...

Fantastisch: het personeel, allemaal mét personality: dat is echt uitzonderlijk maar vinden we overheerlijk - het unieke kader - het eten: vooral het gerecht met baars, eend, zwezerik en kersen (Biotoopmenu) - de verjaardagsverrassing ! Een culinaire ervaring om nooit te vergeten. Niet voor publicatie maar voor de interne keuken: een paar ietsiepietsie tips om het nOg perfecter te maken (naar onze hele bescheiden mening - take it or leave it!): de krab kwam niet tot zijn recht qua smaak of textuur - het krabgerechtje was er net dat ene te veel aan in de reeks van zurige & groene gerechten - de sinaasappel overheerste de reebok - het chocoladedessert was zwaar aan het einde van het verder absoluut schitterende menu

Philippe M.Mortier
Philippe M. recommande ce restaurant pour:
Avis du  10/07/2017

Dat het eten ongeloofelijk ging zijn was verwac...

Dat het eten ongeloofelijk ging zijn was verwacht. Dat het zaalpersoneel voor zo een ontspannen, leuke sfeer zou zorgen heeft mij verrast, maar draagt absoluut bij tot de zeer positieve ervaring.

date score