Avis pour Pastorale

559 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.2
559 avis
date score
Lieve
Date du repas: 21/04/2018
Lieve recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Eten was uitmuntend, verrassend en het verwerke...

Eten was uitmuntend, verrassend en het verwerken van de natuurlijke streekoroducten konden wij bijzonder appreciëren. De presentatie is gedurfd. Grote variatie muziek

Frank
Date du repas: 20/04/2018
Frank recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

De mix van kader,mooi en complexe culinaire...

De mix van kader,mooi en complexe culinaire creaties,de ongedwongen correcte bediening,de mooie selectie wijnen.

LIZZY
Date du repas: 20/04/2018
LIZZY recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

allereerst het zalige eten de leuke ontvangst...

allereerst het zalige eten de leuke ontvangst en voortreffelijke bediening , voor herhaling vatbaar, bedankt.

Peter
Date du repas: 20/04/2018
Peter recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Goede ontvangst, zeer creatieve hapjes mooie...

Goede ontvangst, zeer creatieve hapjes mooie menuS ( fauna viel wat zwaar uit ) zeer originele wijnassortimenten restaurant zijn 2 sterren waard. In totaal zeer aangename namiddag met een zeer vriendelijke bediening

Ils S.
Date du repas: 19/04/2018
Ils S. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We hebben lekker gegeten en de service was...

We hebben lekker gegeten en de service was top. Aangename avond. Voor herhaling vatbaar.

Wout
Date du repas: 30/03/2018
Wout recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Warme ontvangst, fenomenaal verfijnd en lekker...

Warme ontvangst, fenomenaal verfijnd en lekker eten!

Vera
Date du repas: 30/03/2018
Vera recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Dit restaurant straalt op alle vlakken perfecti...

Dit restaurant straalt op alle vlakken perfectie uit. Zalig om er te vertoeven en te genieten van de heerlijke en verrassende lunch!

Luk
Date du repas: 30/03/2018
Luk recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

De zeer professionele, galante en aangename...

De zeer professionele, galante en aangename bediening. Het kader is mooi op de houten schulpturen na ( sorry) De gerechten alle zeven subliem, net zoals de hapjes en versnaperingen. We waren hier al eerder en tussen alle restaurants die we in de wereld al mochten bezoeken staat deze toch wel in onze top 12

RUDI
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Date du repas: 23/03/2018
RUDI recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het was een smaakbom van begin te einde. Men...

Het was een smaakbom van begin te einde. Men werkt hier met verloren producten, aardpeer..... Dit is een plaats waar we zeker terugkomen.

date score