Brasserie Jo

Pullaar 222 2870 PUURS

Cuisine

Contemporaine Belgo-française

Jours de fermeture

Samedi midi

Contact

Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook

A propos de ce restaurant

Bienvenue au Brasserie Jo!

Info

Facilités Ambiance Cool, Salle de fêtes, Plaine de jeux, Salle privée, Menus enfants, Resto ambiance, Bar à vins, Lounge, Musique live, Parking, Salle climatisée, Chiens acceptés, Espace enfants, Accès aux moins valides, Terrasse, Jardin, Brunch, Bar - Lounge, Petit déjeuner, Espace fumeurs, A emporter, Wi-fi, Traiteur maison, Buffet , Enfants bienvenus, Meeting, Menu végétarien Cadre Cadre contemporain, Cadre romantique, Ferme
Modes de paiement Maestro, Master Card, Visa, Bancontact

4 personnes ont donné un avis sur le restaurant BRASSERIE JO

En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix

Note moyenne des avis

8.4 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
bert Gorissen

Mooie zaak met een vlotte bediening. tging...

Mooie zaak met een vlotte bediening. tging wel allemaal net iets te snel voor mij, maar dat kan voor velen slechts enkel een voordeel zijn. Zeker met de lunch, gelegen vlak aan een industriepark.

olaf nagels

Na een succesvol ontbijt enkele maanden geleden...

Na een succesvol ontbijt enkele maanden geleden zijn we vandaag gestopt voor een korte stop. Twee drankjes en een tapasbord en twintig minuten wachten lijkt ons niet echt snel. Verontschuldigingen waren er wel. De gebruikte ingredienten zijn meer dan correct. Jammer.

Wendy Brion

We zijn vandaag voor de eerste keer in Brasseri...

We zijn vandaag voor de eerste keer in Brasserie Jo geweest en het was zeker niet de laatste keer! Het interieur is mooi, stijlvol en gezellig en de kaart is zeer uitgebreid. Voor ieders wat wils. Het eten is mooi gepresenteerd, de portie is groot en het smaakt verrukkelijk! Een aanrader!!

Tous les avis de ce restaurant