Avis pour Een Huis Tussen Dag En Morgen

15 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.3
15 avis
date score
Ann
Avis du: 25/06/2018
Ann recommande ce restaurant pour: Couples

we hadden gereserveerd maar het restaurant...

we hadden gereserveerd maar het restaurant was gesloten. we vinden het spijtig dat we dit niet wisten en daar voor de deur stonden. zo moesten we op zoek naar iets anders.

Kathleen Descamps
Avis du: 11/06/2018
Kathleen Descamps recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Het eten was zee lekker, wel aan de dure kant. ...

Het eten was zee lekker, wel aan de dure kant. De bediening was ondermaats. Waren wel vriendelijk. We kregen de aperitief op het buitenterras. Binnenterras kon niet alhoewel geëtiketteerd staat: "zonnig binnenterras" We vroegen om buiten te eten, dit was geen probleem. Maar het bestek moest nog gelegd worden nadat we ons eten kregen en de servetten werden vergeten, het water dat we vroegen, is er niet gekomen. Toen er om 14.15h mensen plaats namen op het terras en om koffie vroegen, kon dit niet. Enkel restaurant zeiden ze. Er staat wel op dat het ook een tearoom is. Allemaal een beetje vreemd Maar we hebben wel lekker gegeten

Christine
Avis du: 19/06/2017
Christine recommande ce restaurant pour: Groupes

Eten was lekker,maar er was vanalles niet meer...

Eten was lekker,maar er was vanalles niet meer beschikbaar en stond nog altijd op het bord met de suggesties!...... Op de kaart 3 soorten bier van den tap geen enkel beschikbaar . Kaart iets aan de dure kant

Inge
Avis du: 22/09/2019
Inge recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Verzorgd en lekker...

Verzorgd en lekker

Gaston en Roos
Avis du: 22/04/2019
Gaston en Roos recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

zeer fijne gerechten - goed en vlotte bediening...

zeer fijne gerechten - goed en vlotte bediening - gezellig interieur

Patrick V.
Avis du: 28/01/2019
Patrick V. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

vlotte bediening en lekker getafeld....

vlotte bediening en lekker getafeld.

Magina
Avis du: 25/08/2017
Magina recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het was lekker, vriendelijke bediening. Heel...

Het was lekker, vriendelijke bediening. Heel aangenaam.

Koen
Avis du: 02/06/2019
Koen recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Eerlijke, kraakverse en mooie produkten. Zalige...

Eerlijke, kraakverse en mooie produkten. Zalige langoust, zwezerikken toppie, coquilles volgens de regels van de kunst ! Wij komen zeker terug

willy
Avis du: 17/12/2018
willy recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

de keuken is altijd super !!! in tegenstelling...

de keuken is altijd super !!! in tegenstelling tot deze zomer was ook de bediening zoals het moet

WIM
Avis du: 27/08/2018
WIM recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

zeer lekkere mosselbereidingen en vriendelijke...

zeer lekkere mosselbereidingen en vriendelijke bediening.

date score