Avis pour Een Huis Tussen Dag En Morgen

15 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.3
15 avis
date score
Inge
Avis du: 22/09/2019
Inge recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Verzorgd en lekker...

Verzorgd en lekker

Martin
Avis du: 19/08/2019
Martin recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Perfect op alle vlak - menu - bediening -...

Perfect op alle vlak - menu - bediening - prijs !

Koen
Avis du: 02/06/2019
Koen recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Eerlijke, kraakverse en mooie produkten. Zalige...

Eerlijke, kraakverse en mooie produkten. Zalige langoust, zwezerikken toppie, coquilles volgens de regels van de kunst ! Wij komen zeker terug

Piet
Avis du: 19/05/2019
Piet recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vriendelijk personeel. Lekker gegeten. Aangenaa...

Vriendelijk personeel. Lekker gegeten. Aangenaam interieur. Vis is hier de specialiteit.

Gaston en Roos
Avis du: 22/04/2019
Gaston en Roos recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

zeer fijne gerechten - goed en vlotte bediening...

zeer fijne gerechten - goed en vlotte bediening - gezellig interieur

Patrick V.
Avis du: 28/01/2019
Patrick V. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

vlotte bediening en lekker getafeld....

vlotte bediening en lekker getafeld.

willy
Avis du: 17/12/2018
willy recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

de keuken is altijd super !!! in tegenstelling...

de keuken is altijd super !!! in tegenstelling tot deze zomer was ook de bediening zoals het moet

Gaston en Roos
Avis du: 21/10/2018
Gaston en Roos recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

de tevredenheid is over de hele lijn ok; zowel...

de tevredenheid is over de hele lijn ok; zowel wat kwaliteit als kwantiteit betreft. zeer vriendelijke uitbaters

WIM
Avis du: 27/08/2018
WIM recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

zeer lekkere mosselbereidingen en vriendelijke...

zeer lekkere mosselbereidingen en vriendelijke bediening.

Ann
Avis du: 25/06/2018
Ann recommande ce restaurant pour: Couples

we hadden gereserveerd maar het restaurant...

we hadden gereserveerd maar het restaurant was gesloten. we vinden het spijtig dat we dit niet wisten en daar voor de deur stonden. zo moesten we op zoek naar iets anders.

date score