Avis pour Gasthof De Kring

5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.7
5 avis
date score
placeholder
Stefan
Avis du: inconnu

zeer goed degustatiemenu met "hoppescheuten"...

zeer goed degustatiemenu met "hoppescheuten" gegeten, mooie presentatie, prima kwaliteit en attente service, een aanrader!

placeholder
Stefan
Avis du: inconnu

Wij namen het 'leven in de Brouwerij'-menu,...

Wij namen het 'leven in de Brouwerij'-menu, waarbij streekspecialiteiten worden gecombineerd met streekbieren. Dit menu van 50 euro all-in was een voltreffer. Het koud voorgerecht hennepot (combinatie van kip, konijn en kalfsvlees) of het warme voorgerecht kabeljauw aan de schreve waren erg lekker. Het hoofdgerecht was standevlees(gerookt en gezouten varkensvlees)met groenten en krielaardappeltjes. De afsluiter was een erg lekkere mazzarinetaart (warme taart met ijs). In combinatie met de drie bieren was het puur genieten. De service was erg attent, dus een zeer geslaagd etentje.

Anne
Avis du: inconnu

Schitterend adres. Zowel de uitstekende service...

Schitterend adres. Zowel de uitstekende service als de voortreffelijke menu's maken dit een adres waar ik voor de eerste maar zeker ni voor de allerlaatste keer geweest ben. De altijd aanwezige glimlach maakt het helemaal af. Een aanrader dus!

Jacques
Avis du: inconnu

Zeer aangenaam zowel op gebied van sfeer als...

Zeer aangenaam zowel op gebied van sfeer als service. Is een aanrader voor de Prijs / kwaliteit.

Arlette
Avis du: inconnu

Prijs- kwaliteit dik in orde. Vlugge, vriendeli...

Prijs- kwaliteit dik in orde. Vlugge, vriendelijke en goede bediening.Een aanrader!

date score