Cuisine
Budget
Heures d'ouverture
Maintenant ouvert Heures d'ouverture
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.9 Basé sur 15 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
15 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Guido
Avis du: 17/06/2019
Guido recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Mijn reservatie was in orde zoals gevraagd....

Mijn reservatie was in orde zoals gevraagd. Vlotte en vriendelijke bediening met lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

johan
Avis du: 14/06/2019
johan recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Altijd heerlijk eten bij Bleu Blanc, gezellig...

Altijd heerlijk eten bij Bleu Blanc, gezellig en perfecte service van Erwin en zijn super team.

placeholder
marnix
Avis du: 10/08/2017
marnix recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Steak somptueux et vaux un detour!!

L'accueil très sympa, suivi par un repas suggestion Steak franchement excellent... ca fond dans la bouche.. rarement mangee avec un tel saveur.. merci!!!!

Dirk
Avis du: inconnu
Dirk recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening

Het smaakt toch net dat ietsje beter als je bediend wordt door vriendelijk personeel. Hier is dit toch meestal het geval en dan ook nog met een humoristisch kantje. De ribbetjes hebben me lekker gesmaakt en volgende keer ga ik voor de mixed-grill van vis. Nee echt top!

Sofie
Avis du: inconnu
Sofie recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Business lunch/dîner

Gezellig eten

Lekker eten, gezellig terras en vriendelijke bediening! zeker een aanrader voor het hele gezin! Er kan uiteraard als eens een mindere dag zijn, deze mensen doen ook maar hun best. Oordeel dus niet op 1 negatieve reactie en kom zelf een genieten van een gezellige avond!

placeholder
Nadia
Avis du: inconnu

Een van de slechtste ervaringen ooit

Het vlees kwam duidelijk uit de diepvries, geen smaak, niet bloederig meer, rare kleur. Het andere vlees, ook niet vers, was zo hard gebakken alsof het een schoenzool was. We vroegen om een kinderstoel en werden verzocht om er helemaal vooraan zelf één gaan te halen. Handig een kind op je ene arm en een stoel in je andere hand en dan over een vol terras proberen te geraken. Onze oudste zoon zijn gerecht waren ze "vergeten". Iedereen zat dus met eten voor zijn neus behalve een kind van 9. Drank bij gevraagd, vergeten te brengen, maar wel aangerekend, arrogante en onvriendelijke bediening. We hebben over dit alles ons ongenoegen te kennen gegeven en we kregen te horen dat het heel druk was. Er waren 7 tafels bezet, niet allemaal om te eten en er waren 5 personeelsleden aanwezig. Wij hebben zelf een restaurant en 7 tafeltjes valt ten eerste niet onder "druk", wat trouwens sowieso geen excuus mag zijn en herkennen wel degelijk vers eten. Omdat mijn man jarig was, dachten we ons eens goed laten te bedienen, maar deze brasserie was dus waarschijnlijk de meest foute keuze. Het was een regelrechte ramp. Spijtig dat als je meerder zaken hebt, blijkbaar geen service meer kan leveren.

Klaus
Avis du: inconnu

Menukaart zonder verrassingen. Eerlijke keuken....

Menukaart zonder verrassingen. Eerlijke keuken. Sauzen zijn niet echt de specialiteit. Gigantische porties. Leuk verbeterd kader. Smetteloze service.

Isabelle
Avis du: inconnu

Wij bezochten deze brasserie met een groep...

Wij bezochten deze brasserie met een groep van 10 mensen op een zonnige lente avond en konden dan ook genieten van het zalige terras. De bediening was professioneel met een komische toets. De gerechten waren echt fantastisch zowel smaak als originele presentatie. Iets minder creatief, maar toch ook lekker waren de desserten.

Siegfried
Avis du: inconnu

Heel toevallig zaterdag rond de middag lags...

Heel toevallig zaterdag rond de middag lags de zoee waters gereden en de honger riep. Een heel aangename verrassing. Wij hebben beide een wokschotel genomen (heel lekker gekruid) met daarna voor mijn echtgenoot een pannekoek en voor mij en Brusselse wafel (heel licht en krokant) met vers fruit. Amaai van vers fruit gesproken : een ovale schaal vol met lekkere verse brokjes. Heel verzorgd en lekker. Het proeven waard.

Vera
Avis du: inconnu

Lekker, eenvoudig, gezellig en een voortreffeli...

Lekker, eenvoudig, gezellig en een voortreffelijke bediening. Een adresje om te onthouden.

Tous les avis de ce restaurant