Avis pour Lusitania

709 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.6
709 avis
date score
bart
Avis du: 10/06/2018
bart recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Er werd tijdig verwittigd dat restaurant onvoor...

Er werd tijdig verwittigd dat restaurant onvoorzien gesloten was wegens ziekte. Dit gaf ons de mogelijkheid om voor het gezelschap een alternatief te zoeken. We boeken zeker voor een volgende keer, dan met meer succes

Patrick S.
Avis du: 09/06/2018
Patrick S. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

topkwaliteit- iets te druk/ omwille van full...

topkwaliteit- iets te druk/ omwille van full house.

etienne
Avis du: 09/06/2018
etienne recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

alles OK...

alles OK

Alain C.
Avis du: 09/06/2018
Alain C. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Beau cadre... Bon service...

Beau cadre... Bon service

Marc
Avis du: 06/06/2018
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Gastvrije stijl, heel goede keuken, fijne menuk...

Gastvrije stijl, heel goede keuken, fijne menukaart, prettige ligging en sfeer. Oostendse top.

Paula S.
Avis du: 05/06/2018
Paula S. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer lekker, vriendelijke bediening en zeer...

Zeer lekker, vriendelijke bediening en zeer behulpzaam.

Joachim B.
Avis du: 05/06/2018
Joachim B. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Omdat het eten nog altijd super lekker is en...

Omdat het eten nog altijd super lekker is en goed bij prijs! Als we in Oostende komen proberen we altijd een tafeltje te reserveren bij jullie!

Marc V.
Avis du: 05/06/2018
Marc V. recommande ce restaurant pour: Gastronomie, Rapport qualité/prix

Ik vond het "Innovation-menu" uitstekend. Prijs...

Ik vond het "Innovation-menu" uitstekend. Prijs/kwaliteit verhouding waren uitmuntend en elk gerecht was af. Hierover is duidelijk nagedacht. Ik zal niet nalaten om jullie restaurant bij vrienden, familie en collega's aan te bevelen.

kim a.
Avis du: 03/06/2018
kim a. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekker eten, vriendelijke bediening. Verbeterpu...

Lekker eten, vriendelijke bediening. Verbeterpuntje is wel de communicatie bij de reservatie. We vroegen een tafeltje aan de raam maar werden elders geplaatst. Men had wel op voorhand kunnen laten weten dat deze plek niet meer beschikbaar was. Voor de rest alles in orde.

Jean
Avis du: 03/06/2018
Jean recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

lekker vriendelijk...

lekker vriendelijk

date score