Avis pour Blaffetuurken

347 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
347 avis
date score
johan
Avis du: 21/09/2020
johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

reeds verschillende malen daar geweest was...

reeds verschillende malen daar geweest was nu meer dan jaar geleden maar nog steeds smakelijke gerechten en vriendelijke bediening hopelijk kunnen we nog een tijdje langsgaan

Ann
Avis du: 04/09/2020
Ann recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Ik hou van het gezellige interieur, de vriende...

Ik hou van het gezellige interieur, de vriendelijke service en uiteraard van het lekkere eten ! Een aanrader !

William
Avis du: 01/09/2020
William recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Excellente nourriture. Cadre soigné et cosi....

Excellente nourriture. Cadre soigné et cosi. Calme et confortable. Service très personnel.

dirk
Avis du: 06/07/2020
dirk recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

LEKKERE VIS EN ZEER GOEDE WIJN...

LEKKERE VIS EN ZEER GOEDE WIJN

Van Mele
Avis du: 23/02/2020
Van Mele recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Gewoon fantastisch, altijd weer super om hier...

Gewoon fantastisch, altijd weer super om hier te komen eten! Jan en JP verwennen hun gasten alsof het hun beste vrienden zijn en eigenlijk..... zijn ze dat ook! Great food mixt with great people!

Nicole
Avis du: 22/12/2019
Nicole recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Het was zo als altijd heel lekker zeer mooi...

Het was zo als altijd heel lekker zeer mooi vernieuwd aanrader

Magda
Avis du: 21/12/2019
Magda recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

lekker eten , vlotte bediening op een rustig...

lekker eten , vlotte bediening op een rustig tempo. gezellig restaurant!

Arlette
Avis du: 17/12/2019
Arlette recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

vriendelijk onthaal en bediening, zeer lekker...

vriendelijk onthaal en bediening, zeer lekker menu. Blij dat we nog vier jaar de gelegenheid hebben om met vrienden en familie bij Jo en Jean-Pierre aan tafel te schuiven in 't Blaffetuurken. Thanks xxx

Sonja
Avis du: 02/12/2019
Sonja recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

In een zeer mooi kader werden we met de grootst...

In een zeer mooi kader werden we met de grootste zorgen bediend. Op de borden werden verse produkten gedresseerd, een feest voor onze smaakpapillen, heerlijk genieten !

Theo
Avis du: 30/11/2019
Theo recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vriendelijk ontvangst. Heeel lekkere paling....

Vriendelijk ontvangst. Heeel lekkere paling. Correcte prijs-kwaliteit. Geen probleem om mijn hond mee te nemen.

date score