Avis pour Blaffetuurken

389 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
389 avis
date score
Gunther
Avis du: 18/07/2021
Gunther recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Super locatie,heel vriendelijke bediening en...

Super locatie,heel vriendelijke bediening en lekker van eten

Marc
Avis du: 13/07/2021
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Correcte prijs/kwaliteit! Vriendelijke bedienin...

Correcte prijs/kwaliteit! Vriendelijke bediening!

Yves
Avis du: 13/07/2021
Yves recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zoals altijd na zoveel jaren altijd PRIMA op...

Zoals altijd na zoveel jaren altijd PRIMA op elk gezichtspunt , een aanrader !!!

Frans
Avis du: 12/07/2021
Frans recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

altijd gegarandeerde goede kwaliteits gerechten...

altijd gegarandeerde goede kwaliteits gerechten en vriendelijke bediening een aanrader

ANNIE
Avis du: 11/07/2021

Na duidelijke omschrijving, vraagstelling naar...

Na duidelijke omschrijving, vraagstelling naar èn bevestiging door de uitbater dat ik met een elektrische rolwagen probleemloos zou binnen kunnen, bleek dit bij aankomst niet het geval. Volgens de uitbater kon ik wel over de ingangsdrempel van min.15cm hoog ....?! Een manuele rolstoel kun je idd even achterover kippen en zo die hoogte overschrijden. Een elektrische kan je echter niet zomaar achteruit kippen of opheffen (ca 200kg). Het zijn ook geen rupsbanden zoals van een pantserwagen waarmee je ahw op een hoogte/heuveltje kan 'klimmen'. Daar stond ik dan met een gezelschap van 5 personen...

Chris
Avis du: 10/07/2021
Chris recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

prima service het gevoel dat je niet de...

prima service het gevoel dat je niet de zoveelste aan tafel was. Top aan persoonlijke service 100% en ook nog lekker!

Marina
Avis du: 10/07/2021
Marina recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Corona aangewend om de zaak in een nieuw, fris...

Corona aangewend om de zaak in een nieuw, fris kleedje te steken. Vriendelijke, professionele bediening. Lekker eten voor een correcte prijs.

Elie
Avis du: 07/07/2021
Elie recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Leuk kader, lekker eten, vriendelijke bediening...

Leuk kader, lekker eten, vriendelijke bediening.

Birgit
Avis du: 05/07/2021
Birgit recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Heel gezellige zaak en ook de uitbaters heel...

Heel gezellige zaak en ook de uitbaters heel vriendelijk en het eten was heel lekker wij komen zeker nog terug mvg Birgit Van Gasse

ADRIENNE
Avis du: 04/07/2021
ADRIENNE recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Nous avons opté pour le menu. Du début à la...

Nous avons opté pour le menu. Du début à la fin, tout était parfait

date score