Avis pour 't Waterhuis

4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.3
4 avis
date score
Sarah
Avis du: inconnu

Heerlijk eten in een super gezellig kader.

We hebben hier al meermaals echt lekker gegeten. De pasta's zijn overheerlijk en zeker ook de scampi's eens proberen! De bediening is meer dan vriendelijk. Er heerst een hele toffe sfeer. Blij dat we dit plekje ontdekt hebben!

danny
Avis du: inconnu

zeer gezellige drukke brasserie, gewoon lekker,...

zeer gezellige drukke brasserie, gewoon lekker, dus okee. één van de betere in oostende en op de kaai.

wim
Avis du: inconnu

Leuke brasserie, binnenin Britse pubstijl,...

Leuke brasserie, binnenin Britse pubstijl, vooraan verwarmde overdekte veranda (waar mag gerookt worden).Zeer verzorgde en superlekkere pastaschotels, heerlijke (koude)Italiaanse salade, lekkere snacks. In december immense kerstversiering !

Johan
Avis du: inconnu

Regelmatig komen we terecht in Het Waterhuys....

Regelmatig komen we terecht in Het Waterhuys. Deze avond, 17 juli gingen we na een ontspannen weekend nog een glaasje drinken. Onze ervaring ter plaatse was uiterst negatief. Zelden zijn we zo beledigd geweest door een kelner. De kelner op het overdekte terras, die we niet kenden, was zodanig arrogant en grof, terwijl wijzelf vriendelijk en respectvol optraden. We zijn niet van aard om met het vingertje te wijzen, maar toch willen we hier reageren. We komen zeker niet meer terug. We vrezen dat veel klanten hetzelfde zullen doen, als ze op dergelijke manier behandeld worden door die arrogante kelner. Liefst gaven wij nul voor service, maar blijkbaar kan het niet minder dan vijf.

date score